berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 İlk önce Excalibur yazam yazi geliyor ama ondan sonra ekran gelmiyor.
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #2 berksahin_0 dedi: İlk önce Excalibur yazam yazi geliyor ama ondan sonra ekran gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows'ta sıkıntı olabilir. BIOS'a girebiliyor musun? Artı 0 Eksi
berksahin_0 dedi: İlk önce Excalibur yazam yazi geliyor ama ondan sonra ekran gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows'ta sıkıntı olabilir. BIOS'a girebiliyor musun?
KS KS berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 PatatesDomates35 dedi: Windows'ta sıkıntı olabilir. BIOS'a girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Girdim Artı 0 Eksi
PatatesDomates35 dedi: Windows'ta sıkıntı olabilir. BIOS'a girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Girdim
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 berksahin_0 dedi: Girdim Genişletmek için tıkla... Önemli verilerin çok yoksa format at Artı 0 Eksi
KS KS berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 PatatesDomates35 dedi: Önemli verilerin çok yoksa format at Genişletmek için tıkla... Ama ekran kartını güncelledikten sonra böyle oldu Artı 0 Eksi
PatatesDomates35 dedi: Önemli verilerin çok yoksa format at Genişletmek için tıkla... Ama ekran kartını güncelledikten sonra böyle oldu
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #6 berksahin_0 dedi: Ama ekran kartını güncelledikten sonra böyle oldu Genişletmek için tıkla... DDU ile silmeyi dene diyecektimde ama açılmıyor. Başka bir monitör ya da televizyona bağladınmı hiç? Eğer garantisi varsa götür. Artı 0 Eksi
berksahin_0 dedi: Ama ekran kartını güncelledikten sonra böyle oldu Genişletmek için tıkla... DDU ile silmeyi dene diyecektimde ama açılmıyor. Başka bir monitör ya da televizyona bağladınmı hiç? Eğer garantisi varsa götür.