llrxtase Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Excalibur G870 oyuncu bilgisayarıma flash bellek üzerinden format atmak istiyorum fakat ne yaptıysam flash belleği görmedi.
Excalibur G870 oyuncu bilgisayarıma flash bellek üzerinden format atmak istiyorum fakat ne yaptıysam flash belleği görmedi.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 7 Eylül 2024 #2 USB portunda sorun olabilir mi? Daha önce denediniz mi çalışıyor mu diye?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.868 Makaleler 8 Çözümler 112 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2024 #3 Disk Yönetimi'nden harf atadınız mı?
llrxtase Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Lüfer dedi: USB portunda sorun olabilir mi? Daha önce denediniz mi çalışıyor mu diye? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum, ama oladabilir. Daha önce denemedim. SerdarT35 dedi: Disk Yönetimi'nden harf atadınız mı? Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde ssd hariç bir şey gözükmüyor.
Lüfer dedi: USB portunda sorun olabilir mi? Daha önce denediniz mi çalışıyor mu diye? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum, ama oladabilir. Daha önce denemedim. SerdarT35 dedi: Disk Yönetimi'nden harf atadınız mı? Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde ssd hariç bir şey gözükmüyor.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 7 Eylül 2024 #5 llrxtase dedi: Sorun olacağını sanmıyorum, ama olabilir de. Daha önce denemedim. Disk yönetiminde SSD hariç bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Format sırasındamı görmüyor yoksa, format dosyalarını yüklüyeceğiniz zaman mı?
llrxtase dedi: Sorun olacağını sanmıyorum, ama olabilir de. Daha önce denemedim. Disk yönetiminde SSD hariç bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Format sırasındamı görmüyor yoksa, format dosyalarını yüklüyeceğiniz zaman mı?
llrxtase Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #6 Lüfer dedi: Format sırasındamı görmüyor yoksa, format dosyalarını yüklüyeceğiniz zaman mı? Genişletmek için tıkla... Flash belleğimi taktığım zaman hiç okuma görme gibi durumlar olmuyor. Tepki 0
Lüfer dedi: Format sırasındamı görmüyor yoksa, format dosyalarını yüklüyeceğiniz zaman mı? Genişletmek için tıkla... Flash belleğimi taktığım zaman hiç okuma görme gibi durumlar olmuyor. Tepki 0
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 7 Eylül 2024 #7 llrxtase dedi: Flash belleğimi taktığım zaman hiç okuma görme gibi durumlar olmuyor. Tepki 0 Genişletmek için tıkla... Flash bozuk olabilir mi?
llrxtase dedi: Flash belleğimi taktığım zaman hiç okuma görme gibi durumlar olmuyor. Tepki 0 Genişletmek için tıkla... Flash bozuk olabilir mi?
llrxtase Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #8 Lüfer dedi: Flash bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Değildir, yakın zamanda başka bir bilgisayara format işlemi için kullanmıştım. Lüfer dedi: Flash bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kıytı köşeden bir flash bellek buldum, taktım çalıştı. Çok sağolun. Son düzenleme: 7 Eylül 2024
Lüfer dedi: Flash bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Değildir, yakın zamanda başka bir bilgisayara format işlemi için kullanmıştım. Lüfer dedi: Flash bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kıytı köşeden bir flash bellek buldum, taktım çalıştı. Çok sağolun.