Excalibur G870 FPS değerleri normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Warlxy

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
Rtx 4060
İşlemci
İ7 12650H
Arkadaşlar Excalibur G870 model i712650H, RTX 4060 ekran kartı ve 32 GB RAM'e sahip bilgisayarım bazı oyunlarda aldığı FPS değerlerini aşağıya yazdım sizce normal mi?
CS 2 çatışmada 160 FPS'ye kadar düşebiliyor. 160-300 arası FPS alıyorum. Oyuna başladığımdaki önerilen ayarlarda bu FPS'yi alıyorum.
GTA 5 70-120 FPS alıyorum. Yine bu fpsyioyuna başladığımdaki önerilen ayarlarda alıyorum.
Valorant en düşük ayarlarda en son oynadığımda rekabette 190-300 FPS arası alıyordu.

Birde Sea Of Thieves de ise 80-144 fps arası alıyorum.

Son düzenleme:
Daha önce RTX3050 Excalibur G770 kullandım, Valorant FPS değerleriniz çok düşük. Yüksek ayarlarda 300FPS alıyordum ben. RDR2'dede sanırsam akıcı oynuyordum. Saint denis kasabasında FPS dropları haricinde:)

Daha önce RTX3050 Excalibur G770 kullandım, Valorant FPS değerleriniz çok düşük. Yüksek ayarlarda 300FPS alıyordum ben. RDR2'dede sanırsam akıcı oynuyordum. Saint denis kasabasında FPS dropları haricinde:)
Hocam bilmiyorum ki ya. Bende hissediyorum laptopta bir performans düşüşü var. Bu arada rekabette mi alıyordunuz bu fps'yi ?

Hocam bilmiyorum ki ya. Bende hissediyorum laptopta bir performans düşüşü var. Bu arada rekabette mi alıyordunuz bu FPS'yi?

Evet rekabette alıyordum. Özel odada 400 civarıydı tam hatırlamıyorum. Termal bakımlarını yaptınız mı?

CS2: 140-240 düşük ayarlar.
GTA 5: 60-90 yuksek ayarlar.
Benim ortalama bu şekilde ben memnunum çok takmıyorum.

Ama şunu eklemek istiyorum gelen driver güncellemeleri sonrasında FPS değerimde ufakta olsa düşüşler var bu benim düşüncem belki başka sebebi de olabilir.

Evet rekabette alıyordum. Özel odada 400 civarıydı tam hatırlamıyorum. Termal bakımlarını yaptınız mı?
Bende şimdi yüksek ayarlarda girdim. Valorant'ta yüksek ayarlarda ölüm kalım maçında Ascent haritasında 200-300 fps alıyorum. Sanırım yüksek ayar düşük ayar çok farketmedi. Pc yi alalı 1 yıl oldu daha bakım yaptırmadım.

Ama şunu eklemek istiyorum gelen driver güncellemeleri sonrasında FPS değerimde ufakta olsa düşüşler var bu benim düşüncem belki başka sebebi de olabilir.
Bende de son gelen GameReady sürücü güncellemesinde performans düşüşü yaşadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı