Adem Berk Ergül Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #11 Boran.o dedi: İlk geldiğinde olmayan bir problem sonradan olduysa ya o cihaz kronik problemlidir ya bozulmuştur. Bu cihazda da böyle problemler çok çok görülüyor zaten. Eğer iade edebiliyorsanız iade edin. Edemiyorsanız garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... İade 6 ay içinde oluyor diye biliyorum benim cihaz 1 yıllık. Garantiye göndersem uğraşırlar mı olumlu bir sonuç elde eder miyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2025
Boran.o dedi: İlk geldiğinde olmayan bir problem sonradan olduysa ya o cihaz kronik problemlidir ya bozulmuştur. Bu cihazda da böyle problemler çok çok görülüyor zaten. Eğer iade edebiliyorsanız iade edin. Edemiyorsanız garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... İade 6 ay içinde oluyor diye biliyorum benim cihaz 1 yıllık. Garantiye göndersem uğraşırlar mı olumlu bir sonuç elde eder miyim sizce?
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.572 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #12 Adem Berk Ergül dedi: İade 6 ay içinde oluyor diye biliyorum benim cihaz 1 yıllık. Garantiye göndersem uğraşırlar mı olumlu bir sonuç elde eder miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Excalibur kullanmadım garantisi teknik servisi nasıl bilmiyorum maalesef. Diğer konulara bakabilirsiniz.
Adem Berk Ergül dedi: İade 6 ay içinde oluyor diye biliyorum benim cihaz 1 yıllık. Garantiye göndersem uğraşırlar mı olumlu bir sonuç elde eder miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Excalibur kullanmadım garantisi teknik servisi nasıl bilmiyorum maalesef. Diğer konulara bakabilirsiniz.