wherwismymnd
Centipat
Selamlar, elimde Excalibur G870 RTX 4050 serisi var. Satın alalı yaklaşık 3 hafta oldu ve çok yüksek sıcaklık değerleri almaktayım. Termal macunun kuruduğundan şüpheleniyorum servise göndersem bile çevremde aynı cihazı kullananlar yeniledikleri macun kalitesiz diyor. Ben de kendim yenilemeye karar verdim. Fan temizleme vb. küçük işler için kullanabileceğim 2 tane tornavida seti buldum. Sizce hangisini kullanmalıyım? Hangisi bu laptop için uyumlu? Veya sizin önerdiğiniz bu laptopa uyumlu tornavida seti varsa atarsanız sevinirim.
1. DepoMega 25 Parça Mıknatıslı Tornavida Seti Deri Çantalı Laptop Gözlük Saat Tamir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
2. Schraube 25 In 1 Mini Saatçi Tornavida Seti - Apple,macbook,cep Telefonu,tablet,laptop Tornavidası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
1. DepoMega 25 Parça Mıknatıslı Tornavida Seti Deri Çantalı Laptop Gözlük Saat Tamir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
2. Schraube 25 In 1 Mini Saatçi Tornavida Seti - Apple,macbook,cep Telefonu,tablet,laptop Tornavidası Fiyatı, Yorumları - Trendyol