Excalibur G870 için SSD önerisi

erenqwezayras

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Excalibur G870 laptopum var, disk alanı az geldiği için bir SSD daha eklemek istiyorum, galiba bir tane boş slotu vardı ama bundan emin değilim laptoplardan pek anlamıyorum. Bu laptopa uyacak SSD modeli ne diye geçer? Dümdüz bir M.2 SSD alsam uygun olur mu? i7 13 işlemcisi ve 5060 ekran kartı var.

Merhaba. Excalibur G870 laptopum var, disk alanı az geldiği için bir SSD daha eklemek istiyorum, galiba bir tane boş slotu vardı ama bundan emin değilim laptoplardan pek anlamıyorum. Bu laptopa uyacak SSD modeli ne diye geçer? Dümdüz bir M.2 SSD alsam uygun olur mu? i7 13 işlemcisi ve 5060 ekran kartı var.
2. bir slot bulunuyor. M.2 takabilirsiniz yani ama dümdüz bir model alınmaz kafanıza göre, yoksa paranıza yazık, sizede. Şuanki SSD modeli nedir ayrıca? Crystaldiskinfo ile görebilirsiniz ismini.

şuanki modeli bilmiyorum, direkt casperdan 0 aldım 500 gblık. siz ne önerirsiniz?
Bu model işinizi görür, zaten sadece oyun filan indireceksiniz:

Windows için ayrı öneriler oluyor. Oyüzden sordum modelini şuankinin, eğer tırt birşey ise değiştirelim mânâsında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı