Excalibur G870 için Windows 10 mu Windows 11 mi?

arda1221212

Hectopat
Daha fazla  
FreeDOS bir Excalibur G870 aldim kargoda sizce gelince Windows 10 mu kurmaliyim Windows 11 mi?

Sırf şu dosya gezgininde yeni sekme açabilme muhabbetinden dolayı 11 derim. O çok büyük artı.

FreeDOS bir Excalibur G870 aldim kargoda sizce gelince Windows 10 mu kurmaliyim Windows 11 mi?
10, 11, 12.nesil işlemcilerde yeni nesil mimari kullanılıyor. Sen windows 10 kurarsan işlemci tarafında performans düşüklüğü yaşarsın. Windows 11 kurman gerekiyor.

İslemci 12.nesil cok bir şey fark eder mi performasnda.
10, 11, 12.nesil işlemcilerde yeni nesil mimari kullanılıyor. Sen windows 10 kurarsan işlemci tarafında performans düşüklüğü yaşarsın. Windows 11 kurman gerekiyor.

İslemci 12.nesil cok bir şey fark eder mi performasnda?

E Core p Core daha iyi performans gosteriyor Windows 11.

Windows 11 en son baktigimda hatalar veriyordu hep hala veriyor mu? Windows 10 gibi stabilse Windows 11 kuracagim.

Windows 11 en son baktigimda hatalar veriyordu hep hala veriyor mu? Windows 10 gibi stabilse Windows 11 kuracagim.

Windows 10 kadar stabil degil. Ama kullanilmayacak kadar da kotu degil. Ben kullanıyorum. Problem yasamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…