zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:17 #1 Control Center'da yüksek performansa veya oyun moduna basıyorum geçmiyor, şarja takılıyken de denedim.
Control Center'da yüksek performansa veya oyun moduna basıyorum geçmiyor, şarja takılıyken de denedim.
Çözüm Lioren Bugün 13:24 Güç planı kısmından silinmiş olabilir. Eğer orada bulamıyorsanız Control Center'ı tekrar indirin. Aynı sorunu G770 ile yaşadım. Bu şekilde çözdüm.
Güç planı kısmından silinmiş olabilir. Eğer orada bulamıyorsanız Control Center'ı tekrar indirin. Aynı sorunu G770 ile yaşadım. Bu şekilde çözdüm.
Lioren Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.059 Makaleler 8 Çözümler 5 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Model : Excalibur G770 1140-8EL0T-B İşlemci : Intel i5-11400H 2.7GHz Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W RAM : 16GB (8x2) SSD : Crucial 500GB Ekran : 144Hz IPS 3ms Cinsiyet Erkek Bugün 13:24 #2 Güç planı kısmından silinmiş olabilir. Eğer orada bulamıyorsanız Control Center'ı tekrar indirin. Aynı sorunu G770 ile yaşadım. Bu şekilde çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Güç planı kısmından silinmiş olabilir. Eğer orada bulamıyorsanız Control Center'ı tekrar indirin. Aynı sorunu G770 ile yaşadım. Bu şekilde çözdüm.
KS KS zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:26 #3 Lioren dedi: Güç planı kısmından silinmiş olabilir. Eğer orada bulamıyorsanız Control Center'ı tekrar indirin. Aynı sorunu G770 ile yaşadım. Bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Evet yüksek performans yok güç planında geri nasıl getiriccem Artı 0 Eksi
Lioren dedi: Güç planı kısmından silinmiş olabilir. Eğer orada bulamıyorsanız Control Center'ı tekrar indirin. Aynı sorunu G770 ile yaşadım. Bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Evet yüksek performans yok güç planında geri nasıl getiriccem
Lioren Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.059 Makaleler 8 Çözümler 5 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Model : Excalibur G770 1140-8EL0T-B İşlemci : Intel i5-11400H 2.7GHz Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W RAM : 16GB (8x2) SSD : Crucial 500GB Ekran : 144Hz IPS 3ms Cinsiyet Erkek Bugün 13:29 #4 zanqety dedi: Evet yüksek performans yok güç planında geri nasıl getiriccem Genişletmek için tıkla... Ben getirme yolunu bulamadım. Excaliburun sitesinden Control centerı indirebilirsiniz tekrardan. Ekstra bir kuruluma falan gerek yok. Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr Artı 0 Eksi
zanqety dedi: Evet yüksek performans yok güç planında geri nasıl getiriccem Genişletmek için tıkla... Ben getirme yolunu bulamadım. Excaliburun sitesinden Control centerı indirebilirsiniz tekrardan. Ekstra bir kuruluma falan gerek yok. Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr
KS KS zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:29 #5 Lioren dedi: Ben getirme yolunu bulamadım. Excalibur'un sitesinden Control Center'ı indirebilirsiniz tekrardan. Ekstra bir kuruluma falan gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Lioren dedi: Ben getirme yolunu bulamadım. Excalibur'un sitesinden Control Center'ı indirebilirsiniz tekrardan. Ekstra bir kuruluma falan gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler