Excalibur G870 laptop kapandı

Sanntes

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Kuzenimle Fortnite oynraken bir anda Excalibur G870 laptopum kapandı. Açıyorum ışığı yanıyor sönüyor bir süre sonra tekrar aynı şey tekrarlıyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Kuzenimle Fortnite oynraken bir anda Excalibur G870 laptopum kapandı. Açıyorum ışığı yanıyor sönüyor bir süre sonra tekrar aynı şey tekrarlıyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sanırım elektrik gitmiş gelmiş anlık anakart kendini korumaya almış garantiye göndermenizi öneririm fazla kurcalamamayın.

Hocam sorunu nasıl düzelttiniz bende aynı sorunu yaşadım şuan açılmıyor bilgisayar.Güç tuşuna basınca klavye ışıkları 1 saniye yanıp güç tuşu yanıp sönüyor ama açılmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Özellikle yaz sıcaklarında laptopta ısı değerlerini sürekli kontrol etmelisiniz. Tabii throttle ile falan işlemci ve ekran kartı kendini koruyor ama yinede dikkat etmek lazım. Bakmış mıydınız ısı değerlerine?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı