Excalibur G870 laptopta neler yükseltilebilir?

xalikan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar diliyorum. Laptopum'da yükseltme yapmak istiyorum, cevaplarsanız sevinirim.
Bilgisiyarın özellikleri:
Excalibur G870 1270, i7 32 GB RAM, 1TB, 8 GB 4060 Laptopum var, memnunum ancak yükseltmek istiyorum neleri yükseltebilirim? Örnek 64 GB RAM yükseltebilir miyim? Yükselttikten sonra sorun yaşar mıyım? Uyumlu olur mu?

Şöyle bir bakınca bu özelliklere 32 GB RAM yeterli fakat depolama kapasitesini arttırırsanız çok rahatlarsınız.

Arkadaşlar merhaba, iyi sosyaller diliyorum. Laptopum'da yükseltme yapmak istiyorum, cevaplarsanız sevinirim.
Bilgisayarın özellikleri:
Excalibur G870 1270, i7 32 GB RAM, 1TB, 8 GB 4060 laptopum var, memnunum ancak yükseltmek istiyorum neleri yükseltebilirim? Örnek 64 GB RAM yükseltebilir miyim? Yükselttikten sonra sorun yaşar mıyım? Uyumlu olur mu?

@SerdarT35 hocamın dediği gibi RAM ve SSD yükseltmesi yapabilirsin. RAM gayet iyi ama SSD 2TB'a çıkarırsan büyük ölçüde rahatlarsın.

RAM'i ve SSD'yi arttırabilirsin ama GPU ve CPU'yu arttıramazsın.

Şöyle bir bakınca bu özelliklere 32 GB RAM yeterli fakat depolama kapasitesini arttırırsanız çok rahatlarsınız.
Teşekkür ederim yazdığınız için, iyi forumlar diliyorum.

@SerdarT35 hocamın dediği gibi RAM ve SSD yükseltmesi yapabilirsin. RAM gayet iyi ama SSD 2TB'a çıkarırsan büyük ölçüde rahatlarsın.
Merhabalar, RAM olarak 2x 16 gb 16gb Trendyol'da gördüm alınıp o direk laptop'a takılabilir mi? Ram'lar fark eder mi? İkinci sorum, şu an 1TB var 1tb ssd alsam pc içine taksam olur değil mi? bilgiler silinir mi?

Teşekkür ederim yazdığınız için, iyi sosyaller diliyorum.

Merhaba, RAM olarak 2X 16 GB 16 GB Trendyol'da gördüm alınıp o direk laptopa takılabilir mi? RAM'lar fark eder mi? İkinci sorum, şu an 1TB var 1TB SSD alsam PC içine taksam olur değil mi? Bilgiler silinir mi?

Her laptop 2 SSD yuvasına sahip olmayabilir belki eski SSD'yi söküp yerine yenisini takman gerekebilir hocam onun için ürünün sayfasına göz gezdirebilirsin detaylar mutlaka verilmiştir ya da YouTube üzerinden ürünün incelemesini yapan içini açan varsa bakabilirsin.

Her laptop 2 SSD yuvasına sahip olmayabilir belki eski SSD'yi söküp yerine yenisini takman gerekebilir hocam onun için ürünün sayfasına göz gezdirebilirsin detaylar mutlaka verilmiştir ya da YouTube üzerinden ürünün incelemesini yapan içini açan varsa bakabilirsin.
Teşekkür ederim.

Merhabalar, SSD yükseltme yapınca şu an ki bilgilerim silinir mi? Yoksa direk SSD Bu bilgisiyar'da görünür mü?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı