Excalibur G870 laptopta RDR2'de ekran kartı 85 derece oluyor

thewindowsxp

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim 12.nesil i7.
Ekran kartım RTX 4060 8 GB.
RAM 32 GB DDR4.
1 TB da hafıza.
Dün G870 ciddi anlamda yanıyordu ekran kartı oynarken 101 derecelere ulaşıyordu işlemci de 100-80 arası gidip geliyordu. Bakımda Casper'ın macunu yerine MasterGel maker kullanıldı. Oyun ilk açıldığında işlemci 100 ekran kartı 94 oluyor sonra işlemci 76 ekran kartı da 85 derece civarına sabitleniyor normal mi? Ayrıca.
Pump out olmaması için ne yapmam lazım?

Bunu deneyebilirsiniz. Pump out yapmaz.

Hocam termal heilos da güzel ama internetten sipariş de vermek istemiyorum. Şu anda MasterGel maker pump out yapmasın diye bilgisayarı nasıl kullanmam gerek?

Hocam termal heilos da güzel ama internetten sipariş de vermek istemiyorum. Şu anda MasterGel maker pump out yapmasın diye bilgisayarı nasıl kullanmam gerek?
Çok ısınmaması lazım hocam. Uygulanan yer çok ısınınca akma yapabiliyor.

Son düzenleme:
Çok ısınmaması lazım hocam. İşlemci çok ısınınca akma yapabiliyor.

Hocam RDR2 veya başka bir AAA oyunda elbet ısınıyor ne yapabilirim? Eğer ağır bir iş yapmıyorsam Turbo'yu gelişmiş güç seçeneklerinden kapatıyorum.(açarken etkin mi olmalı agresif mi?)

Hocam RDR2 veya başka bir AAA oyunda elbet ısınıyor ne yapabilirim? Eğer ağır bir iş yapmıyorsam Turbo'yu gelişmiş güç seçeneklerinden kapatıyorum.(açarken etkin mi olmalı agresif mi?)

UV yani undervolt yapabilirsiniz. Bu bir nebze düşürür sıcaklıkları ama perfromansıda etkiler tabii ki. Bir de sürerken sürebileceğiniz en ince katman şeklinde sürdünüz değil mi? Çok olunca da pump out yapıyor çünkü.

Hocam servis uyguladığı için nasıl yaptılar bilmiyorum yarısı hala vardı tekrar gelince kullanırız dediler. Sanırsam 12. nesillerde undervolt yoktu hocam.

Isınmayı çok umursamanıza gerek yok,laptop kullanıyorsunuz.

Isınmayı çok umursamanıza gerek yok, laptop kullanıyorsunuz.

Hocam ısınma dışında pump out için ne yapabilirim eğer ağır oyun girmiceksem Turbo'yu kapalı tutuyorum bir de Turbo açacağım vakit agresif mi olmalı yoksa etkin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…