Talhabi Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #11 Owium dedi: Onun için ekran kartını filan da çıkarmak lazım korkutuyor biraz. Genişletmek için tıkla... niye korktuyor ki gayet basit. yeniyken bende tırsardım ama bir kere sökün alışacaksınız Owium dedi: CS2'de düşük ayarlardan drop yiyorum aga laptop agir kronik. Genişletmek için tıkla... yuh be o zaman takası yapmalısın oyuncuysan
Owium dedi: Onun için ekran kartını filan da çıkarmak lazım korkutuyor biraz. Genişletmek için tıkla... niye korktuyor ki gayet basit. yeniyken bende tırsardım ama bir kere sökün alışacaksınız Owium dedi: CS2'de düşük ayarlardan drop yiyorum aga laptop agir kronik. Genişletmek için tıkla... yuh be o zaman takası yapmalısın oyuncuysan
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 749 Çözümler 1 21 Ağustos 2025 #12 Talhabi dedi: niye korktuyor ki gayet basit. yeniyken bende tırsardım ama bir kere sökün alışacaksınız yuh be o zaman takası yapmalısın oyuncuysan Genişletmek için tıkla... Evet yapmayı düşünüyorum.
Talhabi dedi: niye korktuyor ki gayet basit. yeniyken bende tırsardım ama bir kere sökün alışacaksınız yuh be o zaman takası yapmalısın oyuncuysan Genişletmek için tıkla... Evet yapmayı düşünüyorum.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #13 Owium dedi: Evet yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Senin için iyi olabilir, excalibur çokta sağlam değil zaten.
Owium dedi: Evet yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Senin için iyi olabilir, excalibur çokta sağlam değil zaten.
Talhabi Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #14 GhOstseOul dedi: Senin için iyi olabilir, excalibur çokta sağlam değil zaten. Genişletmek için tıkla... casperin değil mi excalbur
GhOstseOul dedi: Senin için iyi olabilir, excalibur çokta sağlam değil zaten. Genişletmek için tıkla... casperin değil mi excalbur
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #15 Talhabi dedi: Casper'in değil mi excalbur. Genişletmek için tıkla... Evet Casper'in.