Excalibur G870 model laptopun işlemcisi fazla ısınıyor

CPU limitleyin, sıvı metal ya da PTM7950 ile macunu değişin, fan devrini arttırın.

Hocam 40-50 bin arası alınabilecek en iyi oyuncu laptopu hangisi olur?

Hocam 40-50 bin arası alınabilecek en iyi oyuncu laptopu hangisi olur?
Asus tuf gaming laptoplarını alın. Asusdan şaşmayın sağlam marka 13 senelik laptopu var içine ssd falan taktım hala canavar gibi. Tabii asus az buçuk pahalı ama iyidir. Excalibur veya Monster alınmaz.

Değerleriniz normal, Excalibur ısınınıyor derken 80-90 derecelerde değil 90-100 derecelerde bahsediyoruz.
Yani bu değerler ile uzun vadede kulllanımda sorun yaratır mı?

CPU limitleyin, sıvı metal ya da PTM7950 ile macunu değişin, fan devrini arttırın.
CPU limitleme nasıl yaparım? Garantiden çıkar diye macunu yenilemedim. Fan devri 5000RPM olduğu halde pek etkilemedi.

Yani bu değerler ile uzun vadede kulllanımda sorun yaratır mı?

CPU limitleme nasıl yaparım? Garantiden çıkar diye macunu yenilemedim. Fan devri 5000RPM olduğu halde pek etkilemedi.
ThrottleStop kullanarak yapabilirsiniz.

Bana şu soruyu soran yok galiba bir yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
İşte ne yapmam lazım bunun için sorun orda.

MSI Thin 15 modelinin ekran kartı 45watt diye biliyorum. Acer nitro modellerine veya dediğin gibi Lenovo LOQ modellerine bakabilirsin. Acer istememenin nedenini anlayamadım.
Acer de iyi olsa da pek de bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…