Excalibur G870 nasıldır?

Bütçe
26000

Jotnat

Decapat
Daha fazla  

Excalibur'un G870 serisinden şu cihazı almayı düşünüyorum. Tam bir F/P cihazı gibi. Forumu okuduğum zaman bazı arkadaşlar sormuş konu açmışlar fakat güncel bir cevap göremedim. Excalibur'un G870 ile cihaz sorunlarını çözdüğünü okudum ne kadar doğru bilmiyorum. Daha önce kullanmadım. Kullanan arkadaşların bir kısmı överken bir kısmı gömüyor. Bu cihazın yeni çıkmış olması ve modartın videosunu da izlemem sonucunda bu cihaz üzerine karar kıldım. Lakin inatla Excalibur alma diyen arkadaşlar var. Daha önce G870 serisini veya Excalibur kullanan birisi varsa deneyimlerini merak ediyorum alma derseniz de sebebini merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kuzenimde 780 var 1650 Ti 16 GB RAM 1.2 GB HDD ve SSD vs var ısınma sorunu yok çözmüşler alabilirsin bende yakında almayı planlıyorum.

Metal kasa ucuz donanımlar güzel bende merak ediyorum bu makineyi ısınma sorununu çözmüşler diye duydum.

Quanta üretimi olması ve soğutmasınında ucundan iyi gözükmesi beni de umutlandırdı ne yalan söyleyeyim fakat Casper adı altında metal kasa, 115W 3060 + 12. nesil işlemci + MUX Swtich'ın o fiyata satılması insanı 2 adım geri attırıyor. Bir süre daha tercih etmezdim ben bu markayı, kendini kanıtlayana kadar. 3050 Ti modelini kullandım, sorunlu modeldi. 2000 serisi kasaları da sıcaklıktan dolayı yanıyor.

o ısınma sorunlarını cok duydum. Bu seride çözülmüş olmasının umudunu taşıyorum. Ve cidden bu özelliklerle bu fiyat bi düşündürüyor niye diye. Lakin bu donanıma sahip bu fiyat bandında bir cihaz da yok. Asus gibi markalar almak istediğin zaman illa bir yerden kısmak gerekiyor fiyatın uçmaması için.

Linkteki cihazı satın aldım. 1 haftadır kullanıyorum daha hiçbir problemle karşılaşmadım ve gayet memnunum değerlerden. İsteyen arkadaş olursa istediği testleri vs yapabilirim

Linkteki cihazı satın aldım. 1 haftadır kullanıyorum daha hiçbir problemle karşılaşmadım ve gayet memnunum değerlerden. İsteyen arkadaş olursa istediği testleri vs yapabilirim

Timespy testi ve Cinebench R23 testi yapıp yollama imkanınız var mıdır? Cinebench testi yaparken HWMonitor ile sıcaklıklara bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…