Excalibur G870 nasıldır?

Bütçe
26000
Hocam hala bir sorun ile karşılaştınız mı? bende alacağım g870 modelini.
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Uzun yıllar konusunda normal olarak bir fikrim yok daha yeni aldım sonuçta ama kullandığım süreç boyunca gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Oda sıcaklığı yüksek olduğu zaman daha fazla ısınıyor normal olarak ama bir performans kaybı da yaşamadım daha hiç. İstediğiniz test vs atabilirim

Hocam RDR2 oynadıysanız deyenimlerinizi aktarabilir misiniz? Oyunu oynamak istiyorum Full ayarlarda.

Hocam RDR2 oynadıysanız deyenimlerinizi aktarabilir misiniz? Oyunu oynamak istiyorum Full ayarlarda.
Valorant ,The Forest ve Just Cause 3 oynadım daha. Rdr2 yi indirip denediğim zaman tekrar cevaplarım.

Valorant ,The Forest ve Just Cause 3 oynadım daha. Rdr2 yi indirip denediğim zaman tekrar cevaplarım.
Hocam valorantta fps ve sıcaklık değerleri nedir? derece olarak biliyorsanız çok iyi olur ama derece olarak yoksa ısınıp ısınmadığını kaba taslak biliyorsanız da olur.

Hocam valorantta fps ve sıcaklık değerleri nedir? derece olarak biliyorsanız çok iyi olur ama derece olarak yoksa ısınıp ısınmadığını kaba taslak biliyorsanız da olur.
Valorantta en yüksek grafiklerde 200 ila 270 arası gibi bir FPS değeri veriyor ortalama olarak. Haritaya göre değişiyor tabii ki fakat 300 lere çıktığı da oluyor. Oda 30 dereceyken 69-75 arası seyrediyor sıcaklık. 80 e çıktığını çok az gördüm. Oda normal sıcaklığında ise 60 larda dolaşıyor. Fanı Max modunda çalışıyor.

Oda sıcaklığı 30 dereceyken rdr2 ultra grafik ayarlarında ortalama 55 fps gibi bir değer alıyorum.
Yer yer 60 üstüne çıkıyor. İki-üç ayar orta veya düşükte. Onları yükselttiğim zaman fps 15 e düşüyor ki gerek de yok gibi açmaya. Grafik değerlerini isterseniz atarım. Sıcaklık olarak 70-83 arasında seyrediyor 85 dereceyi çok az gördüm. Max Fan açıkken durum böyle. Görsele de oyunun kendi benchmarkını koydum.

Dosya Ekleri

• 2023-03-05.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:

Hocam çok detaylı ve güzel bir anlatım yapmışsınız alacağım için işime çok yaradı çok çok teşekkür ederim.

Geçen günlerden sonra bugün tavsiye eder misiniz g870'i? Bir de hangi kasa kullanmışlar öğrenebildiniz mi?
Hangi kasa derken ne demek istediniz?
Tavsiye ederim. Sadece i5 yerine keşke i7 li versiyonunu alsaydım diyorum. Pişman etmedi daha

Hangi kasa derken ne demek istediniz?
Tavsiye ederim. Sadece i5 yerine keşke i7 li versiyonunu alsaydım diyorum. Pişman etmedi daha
Hocam i5 ile i7 arasında 4k fiyat farkı var değer mi? Güncelde özelleştirme kısmında 1k fiyata 4060 alabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…