Excalibur G870 oyunlarda düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

dostum ne kullandığımı bilecek kadar bilgisayar kullandım ne yapmam gerektiğini sordum sadece.

hepsi buradadan aldım hiçbir kutusunu kağıdını dahi atmadım düzelmediği taktirde 14 günde içerisinde geri iade sağlayabiliyor muyum.
Evet,cayma hakkınızı kullanabilirsiniz, kabul etmek zorundalar.
Servise birdaha gitsin gelsin derlerse kesinlikle kabul etmeyin, ayıplı malla kalırsınız.

Evet,cayma hakkınızı kullanabilirsiniz, kabul etmek zorundalar.
Servise birdaha gitsin gelsin derlerse kesinlikle kabul etmeyin, ayıplı malla kalırsınız.
aslında bu leptobu alma sebebim bir çok leptobu araştırdım ve bütçem kısıtlıydı 25 30 bin arasıydı i5 işlemcili ve RTX 40 serisinden bir şey almak istedim SSD ve 16gb olduğunu görünce şansımı g870'den yana denemek istedim zaten bir masaüstü bilgisayarım var dışarıda hem iş hem oyun olarak kullanabilmek için aldım bunu ve incelemelerini izlediğimde beni idare edecek bir leptop gibi duruyordu.

Keşke excalibur almasaydın tayfası gelmeden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım
Control Center'dan en yüksek performans moduna alıp dener misin bir daha hocam.
merhaba zaten performans modundaymış yanı sıra yüklü olmayan driverları yükledim güncelledim ekran kartı driverım zaten güncel laptobu da performans modunda kullanıyorum farklı önerebileceğiniz bir nvidia ayarı var mıdır acaba ?

Hocam ayarları düşürdüğünüz için oluyor olabilir. İzlediğiniz oyun videolarındaki ayarların aynısını yaparak test eder misiniz?
birde öyle deneyeceğim bir çözüme varacağını sanmıyorum grafik kalitesi iyi olur fps gene 40 50'de kalır diye düşünüyorum

bunların hepsini yaptım fakat afterburnerdan değerleri nereden açacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız değerleri paylaşabilirim sizinle.

Son düzenleme:

YouTube'da tonla videosu var oradan bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…