Grape Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer Edirne 25 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Casper Excalibur 12.Nesil Core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da cihaz bu şarjını bir türlü çözemedim. Daha yeni aldım 1 ay olmadı aldığımızdan beri böyle. Sıfır ürün mağazadan almıştım. Yardım edebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, Casper Excalibur 12.Nesil Core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da cihaz bu şarjını bir türlü çözemedim. Daha yeni aldım 1 ay olmadı aldığımızdan beri böyle. Sıfır ürün mağazadan almıştım. Yardım edebilir misiniz?
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.997 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Grape dedi: Merhaba arkadaşlar, Casper Excalibur 12.Nesil Core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da cihaz bu şarjını bir türlü çözemedim. Daha yeni aldım 1 ay olmadı aldığımızdan beri böyle. Sıfır ürün mağazadan almıştım. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şarj problemi var daha yeni ise ve normal olmadığını dusunuyorsan garantiye ver. Artı 0 Eksi
Grape dedi: Merhaba arkadaşlar, Casper Excalibur 12.Nesil Core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da cihaz bu şarjını bir türlü çözemedim. Daha yeni aldım 1 ay olmadı aldığımızdan beri böyle. Sıfır ürün mağazadan almıştım. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şarj problemi var daha yeni ise ve normal olmadığını dusunuyorsan garantiye ver.
KS KS Grape Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer Edirne 25 Ocak 2025 #3 Eymenz dedi: Nasıl bir şarj problemi var daha yeni ise ve normal olmadığını dusunuyorsan garantiye ver. Genişletmek için tıkla... Bazen gidiyor şarjı ben şarj adaptöründen diye düşünüyorum yeni bir şarj adaptörü önerebilecek var mı cihazıma uygun? Artı 0 Eksi
Eymenz dedi: Nasıl bir şarj problemi var daha yeni ise ve normal olmadığını dusunuyorsan garantiye ver. Genişletmek için tıkla... Bazen gidiyor şarjı ben şarj adaptöründen diye düşünüyorum yeni bir şarj adaptörü önerebilecek var mı cihazıma uygun?
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2025 #4 Pil koruma modu açık olup %80 gibi bir şarjda doldurmayı bırakıyor olabilir mi? Eğer böyle bir sorun yoksa garantiye yollayın Artı 0 Eksi
Pil koruma modu açık olup %80 gibi bir şarjda doldurmayı bırakıyor olabilir mi? Eğer böyle bir sorun yoksa garantiye yollayın
KS KS Grape Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer Edirne 25 Ocak 2025 #5 lisra dedi: Pil koruma modu açık olup %80 gibi bir şarjda doldurmayı bırakıyor olabilir mi? Eğer böyle bir sorun yoksa garantiye yollayın Genişletmek için tıkla... Pil koruma modu derken nasıl onun açık olduğuna bakabiliriz? Artı 0 Eksi
lisra dedi: Pil koruma modu açık olup %80 gibi bir şarjda doldurmayı bırakıyor olabilir mi? Eğer böyle bir sorun yoksa garantiye yollayın Genişletmek için tıkla... Pil koruma modu derken nasıl onun açık olduğuna bakabiliriz?