Excalibur G870 satıp ne alınabilir?

Bütçe
40000
Benim için önemli olan şey şu an tamamen performans. Hafiflik, ağırlık bunlara çok takılmıyorum, sırt çantama attığım gibi ne kadar ağır olduğu çok önemli olmuyor genelde kafede vs oturduğum için. Performanslı çalışmalı, oyun ve iş gibi şeyleri de düzgün yapabilmeliyim. İki tarafı da deneyim edenler hangisini almamı tavsiye ederse ona göre ilerleyebilirim. Direkt ürün önerisine ihtiyacım var.

6 aydır aynı laptopu 30 bine satamadım. 40 bine imkansız.

6 aydır aynı laptopu 30 bine satamadım. 40 bine imkansız.
Sizde de aynı cihazdan var anladığım kadarıyla hocam, ne dersiniz kullanmaya devam edilir mi ?
35-40 arası fiyata okeyim ben zaten şu an sadece düşünüyorum kesinliği yok cihaz geldikten sonra anca belli olur ama önden plan yapmak iyidir.

Ben hiç sorun yaşamadım hocam, bence fiyatını hak ediyor.

Ben hiç sorun yaşamadım hocam, bence fiyatını hak ediyor.
Servise gidene kadar aslında öyle problem yaşamadım, istediğim oyunu olması gerektiği gibi oynatıyordu ama gidip geldikten sonra bir türlü düzen tutmadı. Ekrandaki çizik için gönderdiğim cihazın biosa ne yaptılarsa yeniden yüklemişler ve yeniden windows kurmuşlardı. Klavyede bir iki tuş hiç çalışmıyordu, ne kadar uğraşsam da eski performansı alamadım.

Sıfır kapalı kutu göndereceklerse bir bakın. Kapalı veya açık olması ikinci elde fiyatı pek etkilemiyor.

Sıfır kapalı kutu göndereceklerse bir bakın. Kapalı veya açık olması ikinci elde fiyatı pek etkilemiyor.
Hakem heyetinden çıkan karar yenisiyle değiştirilmesi yönünde, geçen çarşamba Casper aradı kararın çıktığını söyledi kargo kodunu aldım cihazı gönderdim cumadan beri serviste bakalım ne kadar sürecek. Geldiğinde olmazsa bi kurup deneme yaparım kafamı sarmazsa kaça giderse gider satarım servisin o umursamaz tavrı canımı çok sıktı. Resmen ilkokul terk gibi servis raporuna "Klavyede tuşların izi çıkıyor, kontrol ettik OK." yazmışlar. Ekranda tuş izi çıkıyor diye göndermiştim

Merhabalar, bende de ekranda klavye izi sorunu var ve aynı tutumla ben de karşılaştım serviste. Bu durumda nasıl bir yol izlediniz tüketici hakem heyeti için, kısaca bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…