Excalibur G870 soğutucu önerisi

Warcroosh

Zeptopat
Arkadaşlar merhaba. Ben Excalibur G870 modelini alacağım. Almışken alt kısmına da 1 adet soğutmasına yardımcı olması ve stant amaçlı olması için 1000 TL altı soğutucu alacaktım ama çok fazla çeşit var. Karar veremedim. Önerileriniz nedir?

Excalibur G870: Casper Excalibur G870.1245-DFA0X-B Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB NVME SSD 6GB RTX4050 Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Arkadaşlar konuyu güncelliyorum excaliburadan başka o fiyat bandında alınabilecek en iyi laptop önerisi gerekiyor.

Son düzenleme:
RTX4060 16 RAM diğer özellikleri aynı olan modelini ben aldım merak ettiğin varsa cevaplarım.

Aldığından beri hiç sorun yaşadınız mı bende almayı düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Aldığından beri hiç sorun yaşadınız mı bende almayı düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Benim PC'nin özellikleri: RTX 4060 16 RAM i5 12450H 1 TB SSD.
İlk olarak malzeme kalitesini ben beğendim metal alaşımlı çerçevesi.
Alalı daha 2 hafta oldu oyun performansı olarak çok oyunda deneyemedim.
The Forest: Her şey en yüksekte 110 FPS civarı.
Forza Horizon 5: Bütün grafik ayarları yüksekte 110 FPS civarı.
Batman Arkham Origins: Her şey en yüksekte 100 FPS civarı.
Onun dışında eksi özellikler; ses seviyesi az. Bana öyle gelmiş de olabilir ama PC çok ısınıyor Forza 5 de 90 dereceleri görüyor ama şu da var mesela bir arkadaşımda Acer Nitro var onda da 90 dereceleri görüyor. Ben indirimde 27kya aldım Casper'in kendi sitesinden o fiyata daha iyisini bulamazdım. Ama karar senin brom ben şahsen memnunum benim PC'den.

Teşekkürler bende almayı kesin düşünüyorum zaten aldığım zaman güzel bir soğutucu da almayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…