Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Buradaki adımların aynısını yapın. Sadece tek farklılık Windows 11 ISO'su kullanacaksınız.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Buradaki adımların aynısını yapın. Sadece tek farklılık Windows 11 ISO'su kullanacaksınız.
Trojan olduğuna emin olamıyorum fakat bu kadar CPU kullanımı normal değil. Bakın hep yüksek CPU kullanımı var bilgisayarda. Açtığım an yükseliyor CPU ve bilgisayarı günlerdir kullanmıyorum bu nedenden dolayı.
CPU kullanımıyla ilgili fotoğraf: IMG-0806 hosted at ImgBB
Nadiren kullanımda düşmeler oluyor. Normale dönmüş gibi yapıyor ama sonra yeniden yükseliyor.
Trojan olduğuna emin olamıyorum fakat bu kadar CPU kullanımı normal değil. Bakın hep yüksek CPU kullanımı var bilgisayarda. Açtığım an yükseliyor CPU ve bilgisayarı günlerdir kullanmıyorum bu nedenden dolayı.
CPU kullanımıyla ilgili fotoğraf:IMG-0806 hosted at ImgBB
Nadiren kullanımda düşmeler oluyor normale dönmüş gibi yapıyor ama sonra yeniden yükseliyor.
Başlangıç uygulamalarını kapatınca CPU kullanımında bayağı düşüş oldu fakat Windows Search dizinini kapatamadım bir türlü. Başlangıç uygulamalarından kapatmayı denedim yine olmadı.
Ayarlara girip guncellestirme sekmesine gelip gelismis ayarlara tiklayin.
Buradan kurtarma sekmesine gelin.
Burada bilgisayari sifirla tusuna tiklayin. Onay verdikten sonra bilgisayar yeniden baslayacak ve Windows'un sifirlama ekrani gelecek. Oradan full reset secenegini secin.