Excalibur G900 donuyor

klesiozbay

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar dün G900 1660 Ti 32 GB RAM 250GB SSD 1 TB HDD i7 10750H 144Hz laptop satın aldım. Bütün Driver'ları kurdum en güncel şekilde. Laptopu 4K 60Hz monitöre bağlayıp çift ekran kullanmak gibi bir amacım vardı fakat umduğum gibi olmadı. YouTube'a girdiğimde bile 4K monitörde ses kayması sorunu yaşıyorum. Fakat asıl sorunum oyunlarda donma yaşıyorum. Hem monitördeyken hem de laptopta FPS düşmesi gibi anlık takılmalar oluyor. Acaba monitörden mi dedim yok hiçbir sıkıntı hem DP hem HDMI ile denedim aynı sıkıntı devam ediyor. Bu laptopu alma sebebim arkadşım 9300H 1660 Ti Max Q HP Pavilion satın aldı. Onun laptopu 3 gün kendi evimde denedim 4K monitöre bağlayarak. Beklentimin çok üstünde performans verince bende laptop almaya karar verdi hatta daha iyisini aldım işlemci olarak ve ekran kartı Max Q değil. Max Q'lar sınırlandırılmış oluyor. 4K Valorant oynuyorum her şey çok iyi ama benim cihazda oynayınca oyun kasıyor YouTube ses kayması oluyor. Bir de HP'ye göre daha fazla ısınıyor onu da anlamadım. Cihazı indirimde 9K ya satın aldım şimdi 10.8k aynısı. Hepsiburada'dan iade etsem aynısını bir daha sipariş etsem zararda oluyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba PC sorunlu mu benim mi bir hatam var. 2 kere formatladım belki hata yapmışım diye hatta kuzenim daha iyi anlar PC'den o bile baktı iade et dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de HP'ye göre daha fazla ısınıyor onu da anlamadım.
Daha fazla ısınmıyordur , klavye kısmı metal olduğu için ısıyı daha çok iletiyordur.
Control Center yazılımını yüklediniz mi?
Hangi modda oynuyorsunuz?
Ürünün kutusu üzerinde Excalibur Whatsapp hattı var oraya durumu bildirin.
Burada sorunu çözemezseniz,geç olmadan ürünü değişime gönderin veya iade edip farklı bir laptop alın.

Merhaba sorununuzu çözdünüz mü
Merhaba G770 ile ilgili bir şey soracağım.
Ben G900 almayı düşünüyorum fakat, tek korkum ses problemi.
Bilgisayar gündelik kullanımda video izlerken, yazı yazarken fanları sesli mi çalışıyor ?

Merhaba. Ben excalibur serisini G770 ten tanıdım. Bir arkadaşım pandemi zamanında almıştı 1050 ti yada düz 1050 ekran kartı vardı tan hatırlamıyorum. İşlemciside 9300h olması gerekiyor. Sessiz aşırı ısınması olmayan fan sesi abartı olmayan cihazdı. Bende almışken daha iyisini aliyim dedim G900 aldım zaten hemen iade ettim. Kesinlikle önermem aşırı ısınıyor. Boş kaldığında bile fan sesi var. Eğer ki sessiz bir odanız falan varsa duyarsınız. Ben pcleri hiç kapatmam şuanki laptopum gece boşa sıfır sesi ama G900 üfleme sesi vardı. Adamlar reklama güzel para harcamış sadece. İade edip hemen hp pavilion 1660ti ekran kartlı aldım işlemcisi 9750h şuan aşırı memnunum iyiki bunu almışım. Arkadaşlar diyicekki ısınması normal falan ama hava çıkış yerine dokununca gerçekten elimi 5 saniyeden fazla tutamıyodum. Çok ciddiyim aşırı ısınıyodu. Sıcaklık değerleri max 90 derece görüyodu ama kasa yüzünden aşırı hissettiriyo fanlarda gürültülü. Hp de kasada ısınma yok. Max fan sesi desen çok iyi rahatsız etmiyor. Hava çıkış yerinede elimi koyunca Casper gibi değildi.

Teşekkürler ses konusu benim için çok önemliydi. Çünkü çalışmak için alacaktım. Kimseden bir bilgi bulamadım yönlendirmeniz sayesinde vazgeçtim. Çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…