Excalibur G900 kullanıyorum ısınması çok fazla değil ama Turbo fan ve güzel bir soğutucu gerektiriyor oyunlarda çok ısınmaması için bakıyorum. Fiyatlara inca 700 TL'den başlıyor, bütçe bilemiyorum ama 700 TL gerçekten çok fazla en fazla 500 TL'ye kaliteli güzel derecelere kadar düşüren bir şey arıyorum. Yani demek istediğim 10 derece kadar düşürebilirse çok iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tam bir rakam söylemek zor olur, bence soğutucu almak yerine termal macun ve fan temizliği yapın laptopa, illaki soğutucu alacağım diyorsanızda attığımı alın tam olarak rakam söylemem fakat bu forumda bayağı öneriliyor.
En ucuz TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 599,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tam bir rakam söylemek zor olur, bence soğutucu almak yerine termal macun ve fan temizliği yapın laptopa, illaki soğutucu alacağım diyorsanızda attığımı alın tam olarak rakam söylemem fakat bu forumda bayağı öneriliyor.