Forumda genel olarak Casper tavsiye edeni ne gördüm ne duydum ki tavsiye etmemekte haklılar. Cihazların çoğu kronik sorunlu kasaları dandik, ısınma sorunu çok fazla, gibi birçok sorunu var.
Forumda genel olarak Casper tavsiye edeni ne gördüm ne duydum ki tavsiye etmemekte haklılar. Cihazların çoğu kronik sorunlu kasaları dandik, ısınma sorunu çok fazla, gibi birçok sorunu var.
Sadece ısınmaysa ben 6 fanlı soğutucu alacağım yanına kasada önemli değil sabit duracak çoğunlukla benim için önemli olan birkaç yıl oyunları kasmadan takılmadan oynayabilmek.
En ucuz HP Victus 16-R1019NT 9J221EA i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-R1019NT 9J221EA i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Notebook özelliklerini incele, 59.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Oradaki sitelere güvenemem trandyolya 70000 TL yorumları 2 yıldız ve niye alınmaz Excalibur.
Sadece ısınmaysa ben 6 fanlı soğutucu alacağım yanına kasada önemli değil sabit duracak çoğunlukla benim için önemli olan birkaç yıl oyunları kasmadan takılmadan oynayabilmek.
İstersen buzdolabının içinde oyna casper gene ısınacak. Isınınca da cpu frekans düşürecek oyunların "kasacak". Veya oyunun kritik anında çat diye mavi ekran yiyeceksin. Msi varken casper almak kusura bakmayın ama enayilik olur.
En ucuz HP Victus 16-R1019NT 9J221EA i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-R1019NT 9J221EA i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Notebook özelliklerini incele, 59.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kardeşim, Gaming.gen.tr zaten Dell tarafından yetkilendirilmiş satıcı.
Diğeri HP'nin kendi satış mağazası. Neyin satıcı yor mu?
Şikayetvar'a baksan ülkede alışveriş yapamazsın.
Kardeşim, Gaming.gen.tr zaten Dell tarafından yetkilendirilmiş satıcı.
Diğeri HP'nin kendi satış mağazası. Neyin satıcı yor mu?
Şikayetvar'a baksan ülkede alışveriş yapamazsın.
Stok macun, kronikleşmiş ölü piksel, throttle, limit...
Daha çok konu var da aklıma gelenler bunlar...
Excalibur'un malzeme kalitesini de es geçmeyelim. Gördüğüm en kötü malzeme kalitesi. En ufak bastırmada malzeme göçüyor içe.