Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.768 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #11 hsn741 dedi: Ben de bunu almayı düşünüyorum 1 hafta sonra falan, soğutması, malzeme kalitesi falan nasıldır, bilginiz var mı? Bu fiyata bu panel, bu özellikler epey uygun gözüküyor, bir bit yeniği var mıdır acaba diye düşünmeden edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sogutma konusunda pek sorun cikarmaz, panel 240 hz oldukca kaliteli. Malzeme kalitesi pek iyi degil, bana sormamissiniz ama bilgilendirmek istedim.
hsn741 dedi: Ben de bunu almayı düşünüyorum 1 hafta sonra falan, soğutması, malzeme kalitesi falan nasıldır, bilginiz var mı? Bu fiyata bu panel, bu özellikler epey uygun gözüküyor, bir bit yeniği var mıdır acaba diye düşünmeden edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sogutma konusunda pek sorun cikarmaz, panel 240 hz oldukca kaliteli. Malzeme kalitesi pek iyi degil, bana sormamissiniz ama bilgilendirmek istedim.
hsn741 Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 257 14 Ocak 2025 #12 Roodex dedi: Sogutma konusunda pek sorun cikarmaz, panel 240 hz oldukca kaliteli. Malzeme kalitesi pek iyi degil, bana sormamissiniz ama bilgilendirmek istedim. Genişletmek için tıkla... Yardım için teşekkürler. Malzeme kalitesi pek iyi değil demişsiniz, buna rağmen alınır mı yoksa başka bir model bakmam daha mı uygun olur?
Roodex dedi: Sogutma konusunda pek sorun cikarmaz, panel 240 hz oldukca kaliteli. Malzeme kalitesi pek iyi degil, bana sormamissiniz ama bilgilendirmek istedim. Genişletmek için tıkla... Yardım için teşekkürler. Malzeme kalitesi pek iyi değil demişsiniz, buna rağmen alınır mı yoksa başka bir model bakmam daha mı uygun olur?
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.768 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #13 hsn741 dedi: Yardım için teşekkürler. Malzeme kalitesi pek iyi değil demişsiniz, buna rağmen alınır mı yoksa başka bir model bakmam daha mı uygun olur? Genişletmek için tıkla... Alınabilir sorun yok, sadece iyi değil.
hsn741 dedi: Yardım için teşekkürler. Malzeme kalitesi pek iyi değil demişsiniz, buna rağmen alınır mı yoksa başka bir model bakmam daha mı uygun olur? Genişletmek için tıkla... Alınabilir sorun yok, sadece iyi değil.
AlperenGuner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 44 25 Ocak 2025 #14 Roodex dedi: Alınabilir sorun yok, sadece iyi değil. Genişletmek için tıkla... hocam bütçeyi biraz arttırdım şu nasıl olur Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Roodex dedi: Alınabilir sorun yok, sadece iyi değil. Genişletmek için tıkla... hocam bütçeyi biraz arttırdım şu nasıl olur Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.167 Makaleler 11 Çözümler 116 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2025 #15 AlperenGuner dedi: Hocam bütçeyi biraz arttırdım şu nasıl olur. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Çok da iyi olur alabilirsiniz.
AlperenGuner dedi: Hocam bütçeyi biraz arttırdım şu nasıl olur. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Çok da iyi olur alabilirsiniz.