Excalibur G911 RTX4070 kaç watt?

SAMET MİT 91

Hectopat
Arkadaşlar Excalibur G911 modelinin ekran kartı Max watt mı? RTX4070'li modelini almayı düşünüyorum. Ekran kartının wattı kaçtır ve gücü nasıldır?

Excalibur kullanan 10 kişiden 9'u Excalibur'dan memnun değil. O bütçeyle ROG STRIX ya da HP Omen 17 alın bence.

kendim şu an bu bilgisayarı kullanıyorum 4070 140w i9-13900hx 32ram versiyonunu. Gayet memnunum. gayette iyi soğutuyor bir sıkıntısı yok. PC'yi yüksek performans moduna çekince 85 derece gpu 87 derece cpu nun üstünü görmüyor

FPS değerleri nasıl benim arkadaşım almayı düşünüyor ve sıcaklık değerlerinden de biraz bahsedersen iyi olur şimdiden teşekkürler.

FPS değerleri nasıl benim arkadaşım almayı düşünüyor ve sıcaklık değerlerinden de biraz bahsedersen iyi olur şimdiden teşekkürler.
ne tür oyun oynadığına göre değişir. Cyberpunk Overdrive a çekince (Path racing açık)80 90 FPS görüyor. valorantta her şey düşükte 1080p 300-400 arası. sıcaklığında hiç 85 i geçtiğini görmedim. RDR2 ultra 1080p 70-80fps 80 derece şu an test ettim. daha ayrıntılı bilgi istersen istediğin oyunları yaz bende varsa test edebilirim.

Forza Horizon GTA 5 Assetto Corsa FPS değerleri ve sıcaklık değerleri nasıl?

Başka oyunun varsa istersen yazabilirsin.

Forza Horizon GTA 5 Assetto Corsa FPS değerleri ve sıcaklık değerleri nasıl?

Başka oyunun varsa istersen yazabilirsin.

Forza Horizon 5 100FPS. GTA 5 oynamıyorum. Assetto Corsa (modsuz oynuyorum) 150 civarı sıcaklık 85'i geçmiyor hepsinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…