Excalibur G915 alınır mı?

emresimsek002

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alınır, ben gidip fiziksel de inceledim. Hava çıkışları ve girişleri gayet gayet iyi seviyede. Kullanılan excalibur yazılımı da farklı. Farklı kartalara 10 taksit de oluyor vade farkı olmadan. Kasası soğutması falan gayet güzel gözüküyor. Bunlar clevo nun hazır kasaları olduğu için zaten o fiyata alacağın pcler hemen hemen aynı olur. Ben almayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Şuan 2000 TL gibi bir indirim var ama daha Kasım ayına girmedik bile. Kasım'a özel daha çok düşer gibi geliyor bana. Peki sizin fikriniz nedir? X7T ile yakın fiyat olursa, işlemci nesli ve 2k ekran farklarından dolayı X7T düşünüyorum. Excalibur'a önce ki internette bulunan deneyimlerden dolayı Slayer'a göre bir tık daha soğuk bakıyorum.

Hocam anladığım kadarıyla GameGaraj dan bahsediyorsunuz. Emin olun onun da kasası aynıdır hemen hemen. Önemli olan gaming laptoplarda ısının arka kapakta birikmemesi. 4 hava çıkışıyla bu durum minimum olur. Bu excaliburun kasası yeni bir tasarım gibi duruyor bunda ısınma sorunu, micro stuttering gibi sorunlar olacağını düşünmüyorum. Tabi ki karar sizin henüz yeni bir pc belki başka sorunları olabilir bilemeyiz. Benim kararım G915 den yana.

Sadece ısı değil. İşlemci nesli ve 2k ekran çözünürlüğü X7T modelinde avantaj. Bu yüzden fiyatlar aynıysa eğer Slayer düşünüyorum. Ancak arada 5k bir fark varsa değeceğini düşünmüyorum ve G915 almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…