Excalibur G970 alınır mı?

Excalibur G970 hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Ben Excalibur G770 aldım ama gerçekten çöp. Excalibur alınabilecek şeyler sadece çanta ve mousped. Excalibur almak yarine üzerine 2-4bin lira koyarak ASUS'ya da giriş seviyesi bir MSI almanızı tavsiye ederim. İlk başlarda bir sorun çıkarmaz ama sonraki zamanlarda gerçekten kasma donma ve oyunlarda drop, pahotoshop gibi programlarda şarjda bile olsa donma ve kasma oluyor(Photoshop 2012).

G770 yerine 870 almak daha mantıklı. Yıllardır ASUS laptop kullanıcısı olarak bana kötü gelmedi. G770 zaten Excalibur'un en sorunlu Clevo kasası diye biliyorum. Ben dediğin uygulamalarda drop ve kasma yaşamıyorum ama çanta ve mouse pad harici bir şey alınmaz söyleminize de hak veriyorum çünkü Excalibur yerine eğer alternatifiniz varsa özellike pahalı bilgisayarlar konusunda global bir marka tercih etmek gerçekten iyi fikir, saygı duyarım ama benim gibi seçeneği olmayanlara G870 öneririm ben. Ben G870'i 32.600 TL'ye aldım kargo almam imkansız olduğundan Teknosa'dan almak zorunda kaldım ve 32.000 TL'ye orada alternatif olarak HP Victus 15 RTX 3060 ve ASUS TUF RTX 3060 falan vardı 8 GB RAM bunlar hep bir de. Şeyleri de gördüm Excalibur çantasını falan onları gerçekten yapmışlar. G970 yok ama G910 veya G870 hakkında bir sorusu olursa konu sahibinin cevaplarım.

G770 aldığında MUX özelliğini kullanamıyorsun zaten benzer ekran kartına sahip laptoplarında şarjı genelde 3 saat gidiyor onda da oyun oynarsan 1 saatten kısa bir süreye düşüyor yani MUX burada çok kullanışlı oluyor ekran kartını kullanmayıp süreyi arttırabiliyorsun. Bir de soğutma sistemi ile metal kasa farkı var.

Son düzenleme:

Yazılım öğrencisi olduğum için bazen ağır grafikli işlemlerde MUX özelliği çok lazım oluyor. Bildiğim kadarıyla olmuyor ama 3.parti programlarla bu özelliği kullanmak mümkün mü?

Yazılım öğrencisi olduğum için bazen ağır grafikli işlemlerde MUX özelliği çok lazım oluyor. Bildiğim kadarıyla olmuyor ama 3.parti programlarla bu özelliği kullanmak mümkün mü?

Sanıyorum NVIDIA denetim masasınde ekran kartını kontrol edebileceğin seçenekler var ama onlar MUX ile aynı şey sayılmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…