AimRaiXE Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Şu an elimde Excalibur laptop var SSD'ime virüs bulaştı oyun oynayamıyorum donuyor M.2 SSD veya normal SSD'i önerir misiniz? Laptop için oyun oynayacağım hızlı olursa çok iyi olur.
Merhaba arkadaşlar. Şu an elimde Excalibur laptop var SSD'ime virüs bulaştı oyun oynayamıyorum donuyor M.2 SSD veya normal SSD'i önerir misiniz? Laptop için oyun oynayacağım hızlı olursa çok iyi olur.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.855 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #2 SSD'ne format atabilirsin.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #3 AimRaiXE dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu an elimde Excalibur laptop var SSD'ime virüs bulaştı oyun oynayamıyorum donuyor M.2 SSD veya normal SSD'i önerir misiniz? Laptop için oyun oynayacağım hızlı olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bütçe? Ayrıca virüs sorununu antivirüs veya format ile de çözebilirsiniz.
AimRaiXE dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu an elimde Excalibur laptop var SSD'ime virüs bulaştı oyun oynayamıyorum donuyor M.2 SSD veya normal SSD'i önerir misiniz? Laptop için oyun oynayacağım hızlı olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bütçe? Ayrıca virüs sorununu antivirüs veya format ile de çözebilirsiniz.
AimRaiXE Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 asd674 dedi: Bütçe? Ayrıca virüs sorununu antivirüs veya format ile de çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütçe 1000 denedim olmadı SSD yapışmış. Bestty dedi: SSD'ne format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor.
asd674 dedi: Bütçe? Ayrıca virüs sorununu antivirüs veya format ile de çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütçe 1000 denedim olmadı SSD yapışmış. Bestty dedi: SSD'ne format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #5 AimRaiXE dedi: Bütçe 1000 denedim olmadı SSD yapışmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapışmış. Format ile her şey silinir. AimRaiXE dedi: Nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AimRaiXE dedi: Bütçe 1000 denedim olmadı SSD yapışmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapışmış. Format ile her şey silinir. AimRaiXE dedi: Nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.855 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 AimRaiXE dedi: Nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum buradan yapabilirsiniz.
AimRaiXE dedi: Nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum buradan yapabilirsiniz.
AimRaiXE Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #7 asd674 dedi: Nasıl yapışmış. Format ile her şey silinir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2 3 kez format attım bir şey değişmedi.
asd674 dedi: Nasıl yapışmış. Format ile her şey silinir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2 3 kez format attım bir şey değişmedi.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #8 AimRaiXE dedi: 2 3 kez format attım bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Sıfırla ile mi yaptını yoksa USB ile mi? Eğer USB ile ise SSD değiştirmek de sorunu çözmez.
AimRaiXE dedi: 2 3 kez format attım bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Sıfırla ile mi yaptını yoksa USB ile mi? Eğer USB ile ise SSD değiştirmek de sorunu çözmez.
AimRaiXE Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #9 asd674 dedi: Nasıl yapışmış. Format ile her şey silinir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2 3 kez format attım bir şey değişmedi. asd674 dedi: Sıfırla ile mi yaptını yoksa USB ile mi? Eğer USB ile ise SSD değiştirmek de sorunu çözmez. Genişletmek için tıkla... Direkt CTRL alt deleteden bu bilgisayarı sıfırla dedim.
asd674 dedi: Nasıl yapışmış. Format ile her şey silinir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2 3 kez format attım bir şey değişmedi. asd674 dedi: Sıfırla ile mi yaptını yoksa USB ile mi? Eğer USB ile ise SSD değiştirmek de sorunu çözmez. Genişletmek için tıkla... Direkt CTRL alt deleteden bu bilgisayarı sıfırla dedim.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #10 AimRaiXE dedi: 2 3 kez format attım bir şey değişmedi. Direkt CTRL alt deleteden bu bilgisayarı sıfırla dedim. Genişletmek için tıkla... O çözmez zaten.
AimRaiXE dedi: 2 3 kez format attım bir şey değişmedi. Direkt CTRL alt deleteden bu bilgisayarı sıfırla dedim. Genişletmek için tıkla... O çözmez zaten.