F frknbarbar Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 97 10 Ocak 2023 #21 furkan.enes dedi: Ben de sipariş verdim, size kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... Cuma günü verdim salı günü geldi.
furkan.enes dedi: Ben de sipariş verdim, size kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... Cuma günü verdim salı günü geldi.
I IshakUs Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #22 furkan.enes dedi: Ben de sipariş verdim, size kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... 3 gün de geldi bana gayet güzel aşırı beğendim FPS oyunlarında fanlar çok güçlü çalışıyor umarım böyle devam eder.
furkan.enes dedi: Ben de sipariş verdim, size kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... 3 gün de geldi bana gayet güzel aşırı beğendim FPS oyunlarında fanlar çok güçlü çalışıyor umarım böyle devam eder.
furkan.enes Femtopat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #23 IshakUs dedi: 3 gün de geldi bana gayet güzel aşırı beğendim FPS oyunlarında fanlar çok güçlü çalışıyor umarım böyle devam eder. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. İşletim sistemini nasıl yüklediniz?
IshakUs dedi: 3 gün de geldi bana gayet güzel aşırı beğendim FPS oyunlarında fanlar çok güçlü çalışıyor umarım böyle devam eder. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. İşletim sistemini nasıl yüklediniz?
I IshakUs Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #24 furkan.enes dedi: Hayırlı olsun. İşletim sistemini nasıl yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam FreeDOS kendim flash üzerinden yükledim.
furkan.enes dedi: Hayırlı olsun. İşletim sistemini nasıl yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam FreeDOS kendim flash üzerinden yükledim.
furkan.enes Femtopat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #25 IshakUs dedi: 3 gün de geldi bana gayet güzel aşırı beğendim FPS oyunlarında fanlar çok güçlü çalışıyor umarım böyle devam eder. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar elime ulaştı, bir süre GTA 5 en yüklesek grafik ayarında test ettim ve gerçekten çok beğendim yağ gibi akıyor.. ve ŞUNU SÖYLEMEKTE FAYDA VAR. AMD VE NVİDİA SÜRÜCÜLERİNİ GÜNCELLEYİN!
IshakUs dedi: 3 gün de geldi bana gayet güzel aşırı beğendim FPS oyunlarında fanlar çok güçlü çalışıyor umarım böyle devam eder. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar elime ulaştı, bir süre GTA 5 en yüklesek grafik ayarında test ettim ve gerçekten çok beğendim yağ gibi akıyor.. ve ŞUNU SÖYLEMEKTE FAYDA VAR. AMD VE NVİDİA SÜRÜCÜLERİNİ GÜNCELLEYİN!
SuitonKoton Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 454 Çözümler 3 26 Ocak 2023 #26 IshakUs dedi: Hocam ikisi de HP Victus tek fark işte diğeri 3060 ekran kartı var Ryzen 5 5600H 8 GB RAM var fiyat olarak aynı. Genişletmek için tıkla... 3060 olan oyun için tabii ki daha iyi. 3050'nin 4GB Vram sıkıntısı var.
IshakUs dedi: Hocam ikisi de HP Victus tek fark işte diğeri 3060 ekran kartı var Ryzen 5 5600H 8 GB RAM var fiyat olarak aynı. Genişletmek için tıkla... 3060 olan oyun için tabii ki daha iyi. 3050'nin 4GB Vram sıkıntısı var.