Elimdeki cihazın özellikleri bu. Excalibur Gaming Notebook. Elimden çıkarma niyetindeyim. Yaptığım işten ötürü kullanamıyorum. Daha sıfır ürün, 4 aylık ve her şeyi tam. Bu ürüne satış fiyatı olarak ne kadar yazmalıyım? Bir fikir verebilir misiniz?
Hmm. Şu anki dolat kuruna ve excalinurun kendi sayfasina gore en az 25-30K eder.
G900 mi?
G911 mi?
Yok ya 30-32K rahat eder. Hatta 35K bile olabilir. Bu parayla sağlam bir MSI alırdın:/
Hmm. Şu anki dolat kuruna ve excalinurun kendi sayfasina gore en az 25-30k eder.
G900 mi?
G911 mi?
Yok ya 30-32K rahat eder. Hatta 35k bile olabilir. Bu parayla sağlam bir MSI alırdın:/
G900. kral biraz da zevk meselesi. Araştırdım uzun süreli kullanıcı yorumlarını dinledim. Testlerini izledim Excalibur'u tercih ettim. Pişmanlıktan değil mecburiyetten satıyorum. Yorumun için teşekkür ederim.
G900. kral biraz da zevk meselesi. Araştırdım uzun süreli kullanıcı yorumlarını dinledim. Testlerini izledim Excalibur'u tercih ettim. Pişmanlıktan değil mecburiyetten satıyorum. Yorumun için teşekkür ederim.
Hmm. Şu anki dolat kuruna ve excalinurun kendi sayfasina gore en az 25-30K eder.
G900 mi?
G911 mi?
Yok ya 30-32K rahat eder. Hatta 35K bile olabilir. Bu parayla sağlam bir MSI alırdın:/