Excalibur kasa Aptio Setup AMI ekranından çıkmıyor

mertosmantulu

Decapat
Daha fazla  
Exalibur masaüstü PC aldım. ilk açtığımda direk ekranıma Aptio Setup AMI diye bir ekran geldi.
BIOS ekranı gibi, çıkmak istiyorum ama çıkmıyor.
İnternetten videolar izledim ama yapamadım.

F10'a basıp evet diyip çıkın. Eğer olmazsa farklı yöntemler deneriz.

Bilgisayar'a windows yüklü gelmiyorsa yani freedos geliyorsa böyle olabilir. Windows yüklemeniz lazım.

F10'a basıp evet deyip çıkın. Eğer olmazsa farklı yöntemler deneriz.

Bilgisayar'a Windows yüklü gelmiyorsa yani FreeDOS geliyorsa böyle olabilir. Windows yüklemeniz lazım.

Bastı. Olmadı aldığım sayfada FreeDOS olarak diyordu ben pek anlamıyorum PC'den.

Freedos yazıyorsa bilgisyarın içi tamamen boş, gösterecek bir şey olmadığı için doğrudan bios'a atıyordur. FreeDOS'ta bir işletim sistemi aslında, dos komut satırı açılması lazım aslında ama boş göndermişler demek ki.

Windows yüklemeniz gerek. Farklı bir bilgisayar ve en az 8 GB bir usb belleğiniz varsa kurma konusunda yardımcı olabilirim.

Dedemi bir laptopu var.

Dedemi bir laptopu var.

Windows yüklemeden çıkamazsın.

Ne olması gerektiğini anladım bende sistemsel bir hata var diye korktum akşam laptop ile USB belleği bulurum yardım ettiğin için teşekkürler ederim.

Dedemi bir laptopu var.

Ne olması gerektiğini anladım bende sistemsel bir hata var diye korktum akşam laptop ile USB belleği bulurum yardım ettiğin için teşekkürler ederim.

Rica ederim aynısı benim başıma geldigi için biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…