Excalibur Laptop neden alınmaz?

Gayet alınabilir. Isınma konusu demişsiniz GPU ısınmıyor ama CPU ısınıyor bu sorun her laptop var bir tek casper yok.

Bunu sahip olan bir üye vardı size nasıl olduğunu anlatır. @AntonVanko

Konu açılalı çok olmuş ama yazıcam. Casper gerçekten çok kalitesiz malzemeler kullanıyor ısınmasından tut kasanın dandikliğine kadar her şeyi var. Arkadaşımın G770'i var. Sonuna kadar pişman.

Genellikle Technopat'tan hiç Excalibur önereni görmedim ama çoğunun Excalibur'u sevmemesinin nedeni Casper ve Clevo kasa olması. Ben Excalibur G770 modelini kullanıyorum şu ana kadar karşılaştığım tek sorun ona da pek sorun denmez FN+1 basmayınca laptop bayağı ısınıyor hele grafikleri falan iyi bir oyunsa ama eğer FN+1 basarsakta çok ses çıkıyor ama ben kulaklık taktigim için çok sorun yaşamıyorum Monster önermem niye diye sorarsan oda neredeyse Excalibur gibi aynı ama YouTube ve arkadaşımda var iki tarafta da ısınma sorunu varmış benim önerim Excalibur, Acer, Victus, MSI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…