Excalibur laptop'a kolonya dökülmesinde ne yapılmalı?

umtalloW

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim çantama kolonya kutusu boşalmış, laptopumu bir açtım ekranın içerisinde beyaz lekeler oluşmuş kuruyunca geçer mi yoksa ekrani değiştirtmem mi gerekli? Cevaplarsanız sevinirim

Örneğin;

Son düzenleme:
Kurulayın veya sıcak birşeyle buharlaşmasını sağlayın, parçaların içine kadar girdiyse çok büyük masraf açabilir.

Tekrar düşündüm de ıslak bir bez yardımıyla ekranı iyice temizleyin. Açılıyorsa şanslısınız demektir. Yapabileceğiniz pek bir şey yoktur.

Öncelikle geçmiş olsun garantisi varsa garantiye gönderebilirsin veya yakınınızda işini bilen bilgisayarcı mevcutsa temizleyebilirsiniz. Ama ekrandaki beyaz lekeler geçmeyecektir eğer ekranın içine islediyse ekranı değiştirirsiniz en kötü. Ama siz yine de bir bilgisayarciya gösterin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplar için çok teşekkürler Laptopun çalışmasında bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Yalnızca ekranda beyaz lekeler bulunuyor iç kısımdan sanırım.

Merhabalar olayın üstünden 2 gün geçti güncelleme getireyim, ekranın içindeki kolonya kurudu uçtu gitti, çok az bir miktar kaldı o da ilk hali gibi göze batmıyor. Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim ayrıca bazı espri yapmaya çalışan arkadaşlara Technopat yetkililerinin verdiği cevaplar için de ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…