Forumda gezerken çok fazla insanın Casper'i kasa kalitesi ve ısınma probleminden ağır eleştirdiğini Gördüm.
Nedeni ise geçmişte Casper'in kötü olması ve ilgisiz teknik servisinden vs. dolayı olduğunu gördüm, Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum fakat forumda bazı Excalibur incelemelerine baktığımda ise Excalibur'u öven ve destekleyen inceleme yapmış ve belirli bir süre kullanmış insanları gördüm.
Bu da biraz kafamı karıştırdı. Excalibur cidden iyi mi kötü mü bilmiyorum. Birkaç aya laptop alacağım ve piyasada en ucuz ve özellikleri en iyi olan laptop Excalibur. O yüzden bunu sormak istedim. Bana Excalibur'un neden kötü veya iyi olduğunu mantıklı şekilde açıklayabilecek biri var mı Forumda?
Çok fazla gömülüyor ama inceleme videoları ve birkaç ay kullanım tecrübelerinde bilgisayarı öven insanlar var. Arkadaşlar konu zaten açılmıştı ancak 3 sene önceydi. Yani tekrar konuyu açmak istedim ısınma sorunu fan sesi gibi arızaları belki Giderilmiştir diye. Ne düşünüyorsunuz? Ve başka laptop önerebilecek varsa bütçe 35.000.