Excalibur monitör kırıldı, ne yapılmalı?

tekirr

Hectopat
Yer
Burdur
Hocam şu Excalibur'un meşhur 200Hz'lik kavisli olan monitörü vardı bende. Daha demin bu monitörde herkesin yaşadığı gibi klavyeye düşüp kırıldı ve ekranın yarısı yok. Ne yapacağım? Pedere ne diyeceğim asıl sıkıntı o. Allah'tan başka monitör var, da o da VGA'lı.

Geldi bizim klasik Casper vakası. Geçmiş olsun hocam.

Yapacak bir şey yok. Kırılmadan önlemini alıp ayağı sağlamlaştirman gerekiyordu ama kırılmış. Tamir parası fazla tutar.

Üstüne bir bardak soğuk su içmek iyi gelir. Bence gerçeği söyleyin.

Ne yapabilirm ki ama yavaş yavaş, bu monitörün ayaklık vakası olduğunu demek lazım yoksa bütçe sıkışık zaten peder beyden ilk dayağı yerim.

Yapacak bir şey yok. Kırılmadan önlemini alıp ayağı sağlamlaştirman gerekiyordu ama kırılmış. Tamir parası fazla tutar.

Bana kalsa hiç almam bunu(alanı eşekler yesin) abim aldı 1 sene sonra bana kaldı zaten.

Casper o modelin ayağını kürdandan yapmış, masaya vidayla sabitlemediğin sürece yazılmış kaderi klavyeye düşüp kırılması.

Bir gün yaşancağını anlamıştım zaten bugün de kablo düzenlerken düştü. Hayır ayak kronik anladık da az sağlam olsa bari 20 Cm'den plastiğe düşüp kırılmak nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…