Yasuof2f Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Monitör Casper Excalibur M.E238FHD Excalibur monitörümde ghosting sorunu mevcut, garantiye gondermek istedim, garanti bana şöyle dedi; Daha 1 ay oldu alalı sorun bendemi onlarda mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Excalibur monitörümde ghosting sorunu mevcut, garantiye gondermek istedim, garanti bana şöyle dedi; Daha 1 ay oldu alalı sorun bendemi onlarda mı?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Yasuof2f dedi: Excalibur monitörümde ghosting sorunu mevcut, garantiye gondermek istedim, garanti bana şöyle dedi; Eki Görüntüle 1927675 Daha 1 ay oldu alalı sorun bendemi onlarda mı? Genişletmek için tıkla... Excalibur almakla hata etmiş olabilirsiniz, sizi sorununuz bu.
Yasuof2f dedi: Excalibur monitörümde ghosting sorunu mevcut, garantiye gondermek istedim, garanti bana şöyle dedi; Eki Görüntüle 1927675 Daha 1 ay oldu alalı sorun bendemi onlarda mı? Genişletmek için tıkla... Excalibur almakla hata etmiş olabilirsiniz, sizi sorununuz bu.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 Sorun taş çatlasa 144Hz'de kullanılması gereken paneli 200Hz yapan Excalibur mühendislerinde. Monitörü 144Hz kullanın, muhtemelen biraz azalır. Onun haricinde pek bir çözümü yok.
Sorun taş çatlasa 144Hz'de kullanılması gereken paneli 200Hz yapan Excalibur mühendislerinde. Monitörü 144Hz kullanın, muhtemelen biraz azalır. Onun haricinde pek bir çözümü yok.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Eylül 2023 #4 Yasuof2f dedi: Excalibur monitörümde ghosting sorunu mevcut, garantiye gondermek istedim, garanti bana şöyle dedi; Eki Görüntüle 1927675 Daha 1 ay oldu alalı sorun bendemi onlarda mı? Genişletmek için tıkla... Ghosting'i anca 200hz'den 144hz'e çekerek ghostingi azaltabilirsiniz ve zaten en başta casper excalibur monitör alarak kaybetmişsin geçmiş olsun.
Yasuof2f dedi: Excalibur monitörümde ghosting sorunu mevcut, garantiye gondermek istedim, garanti bana şöyle dedi; Eki Görüntüle 1927675 Daha 1 ay oldu alalı sorun bendemi onlarda mı? Genişletmek için tıkla... Ghosting'i anca 200hz'den 144hz'e çekerek ghostingi azaltabilirsiniz ve zaten en başta casper excalibur monitör alarak kaybetmişsin geçmiş olsun.
Yasuof2f Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 xefe dedi: Ghosting'i anca 200Hz'den 144Hz'e çekerek ghostingi azaltabilirsiniz ve zaten en başta Casper Excalibur monitör alarak kaybetmişsin geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Evet araştırmadan aldım pişmanım
xefe dedi: Ghosting'i anca 200Hz'den 144Hz'e çekerek ghostingi azaltabilirsiniz ve zaten en başta Casper Excalibur monitör alarak kaybetmişsin geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Evet araştırmadan aldım pişmanım
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Eylül 2023 #6 Yasuof2f dedi: Evet araştırmadan aldım pişmanım Genişletmek için tıkla... Keşke Casper excalibur alınır mı diye konu açsaydınız veya araştırsaydınız neyse garantisi bitti mi iade edemez misiniz???
Yasuof2f dedi: Evet araştırmadan aldım pişmanım Genişletmek için tıkla... Keşke Casper excalibur alınır mı diye konu açsaydınız veya araştırsaydınız neyse garantisi bitti mi iade edemez misiniz???
Yasuof2f Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 xefe dedi: Ghosting'i anca 200hz'den 144hz'e çekerek ghostingi azaltabilirsiniz ve zaten en başta casper excalibur monitör alarak kaybetmişsin geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... 165 hz monitör önerirmisiniz ghosting olmasın xefe dedi: Keşke Casper Excalibur alınır mı diye konu açsaydınız veya araştırsaydınız neyse garantisi bitti mi iade edemez misiniz? Genişletmek için tıkla... Garanti bitmedi daha 1 ay oldu alalı
xefe dedi: Ghosting'i anca 200hz'den 144hz'e çekerek ghostingi azaltabilirsiniz ve zaten en başta casper excalibur monitör alarak kaybetmişsin geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... 165 hz monitör önerirmisiniz ghosting olmasın xefe dedi: Keşke Casper Excalibur alınır mı diye konu açsaydınız veya araştırsaydınız neyse garantisi bitti mi iade edemez misiniz? Genişletmek için tıkla... Garanti bitmedi daha 1 ay oldu alalı
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Eylül 2023 #8 Yasuof2f dedi: Garanti bitmedi daha 1 ay oldu alalı Genişletmek için tıkla... Garanti değil iade hakkınız bitti mi onu diyorum Yasuof2f dedi: 165 hz monitör önerirmisiniz ghosting olmasın Genişletmek için tıkla... Link atamıyorum ama (Msi g2412 itopya) bu monitörü öneririm hem 170 Hz hemde ghosting çok az var. İade hakkı 15 gün diye biliyorum ama.
Yasuof2f dedi: Garanti bitmedi daha 1 ay oldu alalı Genişletmek için tıkla... Garanti değil iade hakkınız bitti mi onu diyorum Yasuof2f dedi: 165 hz monitör önerirmisiniz ghosting olmasın Genişletmek için tıkla... Link atamıyorum ama (Msi g2412 itopya) bu monitörü öneririm hem 170 Hz hemde ghosting çok az var. İade hakkı 15 gün diye biliyorum ama.
Yasuof2f Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 xefe dedi: Garanti değil iade hakkınız bitti mi onu diyorum Link atamıyorum ama (MSI G2412 İtopya) bu monitörü öneririm hem 170 Hz hem de ghosting çok az var. İade hakkı 15 gün diye biliyorum ama. Genişletmek için tıkla... İade hakkım bitti ve lütfen ghosting hiç olmasın yeni konu açacağım büyük ihtimalle
xefe dedi: Garanti değil iade hakkınız bitti mi onu diyorum Link atamıyorum ama (MSI G2412 İtopya) bu monitörü öneririm hem 170 Hz hem de ghosting çok az var. İade hakkı 15 gün diye biliyorum ama. Genişletmek için tıkla... İade hakkım bitti ve lütfen ghosting hiç olmasın yeni konu açacağım büyük ihtimalle
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Eylül 2023 #10 Yasuof2f dedi: İade hakkım bitti Genişletmek için tıkla... İade hakkınız bittiyse nasıl alacaksınız yeni monitör??
Yasuof2f dedi: İade hakkım bitti Genişletmek için tıkla... İade hakkınız bittiyse nasıl alacaksınız yeni monitör??