Excalibur nasıldır?

mamburo

Megapat
Daha fazla  
Forumlarda hep Casper'ın normal laptopları yüzünden kullanan kullanmayan ezberden çöp diyor fakat Excalibur kullananların çoğu gördüğüm kadarıyla memnun. Kendisi veya bir tanıdığı Excalibur serisi kullanmış olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şu an aynı konfigürasyon yapıldığında en ucuz Excalibur oluyor.

Casper alt markası, bulaşmanı tavsiye etmem.
Gaming Notebook alacaksan ilk tercihin Monster olsun, uygun gelmezse Acer Nitro, o da olmazsa Lenovo'ya bak, HP de fena değil.

Bu denli az satan bir firmanın bu kadar fiyat farkı koyması bence saçmalık. Muadillerine göre fiyatlar gerçekten gereksiz yüksek. Bu fiyatlara bakarsak bu laptopların bu parçaların yanı sıra çok iyi bir soğutma sistemine sahip olduğunu düşünmek gerek.(G770 ile neredeyse aynı olan Monster Abra A5 modeli ile aralarında neredeyse 1000 TL'ye yakın fark var.)

Isınma sorunu yok(MSI ASUS,MONSTERdan farksız sıcaklık değerlerinde).Tasarımını beğendiysen al bu kadar basit bir seçim aslında özellikle batarya performansından dolayı aldım.Daha detaylı bilgi istersen
geçmiş mesajlarıma profilimden ulaşabilirsin.

Excalibur şu an en ucuza gelen oyuncu bilgisayarı araştırdığım kadarıyla. 16 GB Ram, GTX1650, i5 9300H, 1TB HDD+128GB SSD konfigürasyonu 6100 TL'ye geliyor.
Casper alt markası, bulaşmanı tavsiye etmem.
Gaming Notebook alacaksan ilk tercihin Monster olsun, uygun gelmezse Acer Nitro, o da olmazsa Lenovo'ya bak, HP de fena değil.
Casper da kendi isminin yarattığı algıyı bildiği için sanırım bu modellere sadece Excalibur yazdırmış. Kullananlar da memnun olunca aklımı çeldi.

Excalibur, Monster'dan daha kaliteli kasası var. Aralarında hangisi ucuzsa o alınmalıdır diye düşünüyorum. Bu arada dediğiniz model geçen hafta 5800-5900 ₺ idi.

Excalibur, Monster'dan daha kaliteli kasası var. Aralarında hangisi ucuzsa o alınmalıdır diye düşünüyorum. Bu arada dediğiniz model geçen hafta 5800-5900 ₺ idi.
Geçen hafta çoğu model şimdiye kıyasla oldukça ucuzdu fakat 1 haftada fiyatlar ciddi derecede arttı.
Siz G770 mi kullanıyorsunuz? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Geçen hafta çoğu model şimdiye kıyasla oldukça ucuzdu fakat 1 haftada fiyatlar ciddi derecede arttı.

Siz G770 mi kullanıyorsunuz? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

2 Aydan biraz fazla oldu. Moralimi bozan bir durum olmadı.
Önceki mesajlarımda cihaz hakkında bayağı bahsettim profilimden bakınız.
Bu arada mümkünse alacağınız laptopda HDD olmasın ya da SSD kapasitesini arttırın

Sizce 1TB HDD+240GB SSD mi yoksa 480 SSD mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…