Excalibur PC su teması sonrası tamir mi edilmeli?

Su nasıl döküldü laptopa?

Üst katı su basmış. Bunlarda evde olmayınca dolmuş dolmuş bizim eve damlamaya başlamış. Tam da bilgisayarın üzerine :/ az buz da gelmemişki. İçi dışı su olmuş.
Parasını o ödemek zorunda değil.
Neden? Kaynağı onun evi? Adamın su borusu patlamış benim evime sızmış. (Pek de sızmak değil. Sadece pc değil bütün mobilyalara falan da geldi.. bazı yeni yaptırdığımız dolaplar da şisti

Hocam ben anlamadım sen komşudan yeni bilgisayar mı talep ediyorsun tamir olması yerine

Komşu ne yapsın? Bile bile damlatmamış parasını ödemek zorunda değil.
Orası öyle de ben mi ödiyim yani? Ben zaten komşuyu suçlamıyorum.
Hocam ben anlamadım sen komşudan yeni bilgisayar mı talep ediyorsun tamir olması yerine
Evet. Çünkü bilgisayarım daha yeni alınmıştı 1 senelik bile değildi. Ayrıca ben malıma çok iyi bakan bir insanım ellerimi yıkamadan pis elle dokunmam bile bilgisayarıma. Böyle birşey olması hiç hoşuma gitmedi.
Kullanmaya için sinmiyor 9.500 TL ye satmaya siniyor mu?
Nasıl yani? Letgo'dan fiyatlarına bakabilirsin G770 model.

Vallahi hocam haklısın bende 1 yıllık tertemiz bilgisayar servis yüzü görüp içi açılsın istemem. Fakat hocam benim takıldığım nokta siz bilgisayarın bütün parasını mı komşunuzdan istiyorsunuz?

Hayır ortalama 3000 gibi ben de katkı yapacağım. + Eski excalibur'u tamir edip satmayı düşünüyorum. Yani komşu 9000tl gibi bir fiyat ödeyecek toplam. Sonra benim de içim rahat edecek onun da.

Hayır ortalama 3000 gibi ben de katkı yapacağım. + eski Excalibur'u tamir edip satmayı düşünüyorum. Yani komşu 9000TL gibi bir fiyat ödeyecek toplam. Sonra benim de içim rahat edecek onun da.

Hocam komşunuz milyarder mi? Nereden bulsun 9000 lirayı. Siz resmen tefecilik yapıyorsunuz.

Burada makul olan şey komşunuzun size aynı bilgisayarı almasıdır bana göre hatta yenisini aldıktan bozulan laptopu komşunuza verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…