Excalibur PC su teması sonrası tamir mi edilmeli?

Hocam komşunuz milyarder mi? Nereden bulsun 9000 lirayı. Siz resmen tefecilik yapıyorsunuz.
Usta ne alakası var ya? Kendileri zaten söylemişlerdi bize zararınız neyse karşılarız diye.komşumuz belki milyarder değil ama çalıştığı yerde müdür. Durumu olmasa tamam da
Burada makul olan şey komşunuzun size aynı bilgisayarı almasıdır bana göre hatta yenisini aldıktan bozulan laptopu komşunuza verebilirsiniz.
Ben bozulanın tamir edilip satılması taraftarıyım. Bu şekilde hem onlar da 9000tl gibi bir masrafla aradan sıyrılabilir he bana yeni bilgisayar alıcaklarsa benimkini ne yapıcaksa yapsınlar.

Usta ne alakası var ya? Kendileri zaten söylemişlerdi bize zararınız neyse karşılarız diye. Komşumuz belki milyarder değil ama çalıştığı yerde müdür? Durumu olmasa tamam da.

İyi o zaman madem böyle de ki: Ben bu bilgisayarı daha yeni almışsım böyle bir olayın olmayı bilgisayarın her yerini mahvetti sıfır aldığım bir bilgisayarın bu hale gelmesi beni kendisinden soğuttu ben yenisini talep ediyorum sizden de.

Ben bozulanın tamir edilip satılması taraftarıyım. Bu şekilde hem onlar da 9000TL gibi bir masrafla aradan sıyrılabilir he bana yeni bilgisayar alacaklarsa benimkini ne yapacaksa yapsınlar.

Bende bunu diyecektim aslında. Ama madem komşun ne sıkıntısı varsa hallederim demiş o zaman yenisini iste.

Valla istiyorum da adam Nuh diyor peygamber demiyor. Aşırı cimri. Ama mağdur olan benim. Benim fikrimin yapılması gerekiyor onun fikri mantıklı olsaydı onu da yapabilirdim ama kusura bakmicak. Fikirlerin için teşekkür ederim bu arada )

Hocam yapmak istemiyorsa zorlama böyle tipler tam olay çözüme kavuştuğu zaman patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…