Excalibur programları Windows sürüm değişikliğinde nasıl etkilenir?

eyup9289

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870

İ5 12.nesil
RTX 2050 Laptop GPU
8 gb ram

Everest switch klavye
İnca IMG 339
İnca mousepad
Meslek
Öğrenci
RAM
8 GB 3200MT RAM
SSD veya HDD modeli
M2 SSD Foresse 512 GB SSD
Ekran kartı
RTX 2050 Laptop GPU
Anakart
Excalibur Casper
İşlemci
i5 12.nesil
Windows 11'den Windows 10'a geçersem sürücülerim ve Excalibur'un programları bozulur ya da silinir mi?
[@PCkafası] hocam, sizi Windows konularında görüyorum. Cevabını biliyor musunuz?

@PCkafası

@qveraa

Son düzenleme:
Windows 11'den Windows 10'a geçersem sürücülerim ve Excalibur'un programları bozulur ya da silinir mi?
[@PCkafası] hocam, sizi Windows konularında görüyorum. Cevabını biliyor musunuz?

@PCkafası

@qveraa
Doğru bir işlem yaptığınız yada yedeklediğiniz sürece bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Programları sakla desem bir şey olmaz değil mi?

Doğru bir işlem yaptığınız ya da yedeklediğiniz sürece bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

@PCkafası

@qveraa

Hocam her zaman sıfır kurulumu tavisye ederim zor bir şey değildir halledersiniz ama sürücü için kurulum ekranında seçip sıfırlamazsanız hiçbir dosya silinmez içiniz rahat kalsın

Hocam her zaman sıfır kurulumu tavisye ederim zor bir şey değildir halledersiniz ama sürücü için kurulum ekranında seçip sıfırlamazsanız hiçbir dosya silinmez içiniz rahat kalsın.

Hocam o seçenekler yok bende hiçbir şey diyebiliyorum 11'den 10 geçtiğimden.

Flash belleğe yazdırıp format atsam diski sıfırlamadan Excalibur uygulamalarım gelir mi otomatik.

@qveraa

Hocam o seçenekler yok bende hiçbir şey diyebiliyorum 11'den 10 geçtiğimden.

Çok fazla şey var mı hocam sürücünüzde eğer yoksa sıfır kurulum en temizidir her zaman ama çok şey varsa Windows'u kuracağın sürücü sıfırlanır ama diğeri sıfırlanmaz eğer sürücüyü seçip biçimlendir demezsen haberin olsun

Oyun dışında hayır ama Excalibur'un programları gider mi onu sordum.

Oyun dışında hayır ama Excalibur'un programları gider mi onu sordum.

Hocam o programlar zaten piyasada bulunuyor hep gitse de birkaç indirme ve ayarla düzeliyor ama hiç uğraşmayacaksanız en üstteki seçenek işinizi görür

Hocam o programlar zaten piyasada bulunuyor hep gitse de birkaç indirme ve ayarla düzeliyor ama hiç uğraşmayacaksanız en üstteki seçenek işinizi görür.

Ama seçilmiyor hocam 11'den 10 geçtiğimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…