Windows 11'den Windows 10'a geçersem sürücülerim ve Excalibur'un programları bozulur ya da silinir mi?
[@PCkafası] hocam, sizi Windows konularında görüyorum. Cevabını biliyor musunuz?
Windows 11'den Windows 10'a geçersem sürücülerim ve Excalibur'un programları bozulur ya da silinir mi?
[@PCkafası] hocam, sizi Windows konularında görüyorum. Cevabını biliyor musunuz?
Hocam her zaman sıfır kurulumu tavisye ederim zor bir şey değildir halledersiniz ama sürücü için kurulum ekranında seçip sıfırlamazsanız hiçbir dosya silinmez içiniz rahat kalsın
Hocam her zaman sıfır kurulumu tavisye ederim zor bir şey değildir halledersiniz ama sürücü için kurulum ekranında seçip sıfırlamazsanız hiçbir dosya silinmez içiniz rahat kalsın.
Çok fazla şey var mı hocam sürücünüzde eğer yoksa sıfır kurulum en temizidir her zaman ama çok şey varsa Windows'u kuracağın sürücü sıfırlanır ama diğeri sıfırlanmaz eğer sürücüyü seçip biçimlendir demezsen haberin olsun
Çok fazla şey var mı hocam sürücünüzde eğer yoksa sıfır kurulum en temizidir her zaman ama çok şey varsa Windows'u kuracağın sürücü sıfırlanır ama diğeri sıfırlanmaz eğer sürücüyü seçip biçimlendir demezsen haberin olsun.
Hocam o programlar zaten piyasada bulunuyor hep gitse de birkaç indirme ve ayarla düzeliyor ama hiç uğraşmayacaksanız en üstteki seçenek işinizi görür.