Excalibur laptop alacağım. Ucuz değil 75 bin TL'lik benim için önemli bir laptop. Monster'larda ömür boyu macun ve fan temizliği bakımı yaptıklarını biliyorum. Bu sistem nasıl oluyor kargo ile mi yoksa servise mi götürüyoruz?
Excalibur laptop alacağım. Ucuz değil 75 bin TL'lik benim için önemli bir laptop. Monster'larda ömür boyu macun ve fan temizliği bakımı yaptıklarını biliyorum. Bu sistem nasıl oluyor kargo ile mi yoksa servise mi götürüyoruz?
Arkadasım kargo ile yollamıstı ama yaptıkları tek şey yazılımsal ufak seyler. Bir de yer açmışlardı PC'de, gonderdigi sıcaklıklar ile aynı gelmişti bilgisayar. Artık nasıl bir macun kullanıyorlarsa veya macun surdulerse.
Eski bir Excalibur kullanıcısı olarak asla önermem. Bakır soğutucu işlemciye hiç temas etmiyor desem yalan olmaz. Ekran kartı soğutması güzel fakat işlemci için aynı şeyi söyleyemem. Yeni modelleri bilmiyorum ben G770 kullanıyordum.
Eski bir Excalibur kullanıcısı olarak asla önermem bakır soğutucu işlemciye hiç temas etmiyor desem yalan olmaz xd ekran kartı soğutması güzel fakat işlemci için aynı şeyi söyleyemem yeni modelleri biklmiyorum ben G770 kullanıyordum.
Ben herhangi bir problem yaşamadım batarya olsun yazılımsal olsun, tek sorun soğutma proble miydi hocam. Onun haricinde 3, 5-4 yıl kullandım batarya sağlığı 87'lerde geziyordu (sadece prizde kullandım).
Ben herhangi bir problem yaşamadım batarya olsun yazılımsal olsun, tek sorun soğutma proble miydi hocam. Onun haricinde 3, 5-4 yıl kullandım batarya sağlığı 87'lerde geziyordu (sadece prizde kullandım).
Hocam teknik servise gönderdiniz mi hiç? Alalı 3 ay oldu ama pil sağlığı 84.9 sadece prizde kullanıyorum kusurlu ürün diye iade istesem iade yaparlar mı?
Hocam teknik servise gönderdiniz mi hiç? Alalı 3 ay oldu ama pil sağlığı 84.9 sadece przide kullanıyorum kusurlu ürün diye iade istesem iade yaparlar mı?
Teknik servise hiç göndermedim, teknik servislere güvenim 0 macun bakımlarını vs şehrimdeki iyi bakım servislerine yaptırttım, onun dışında arada bir laptopunun sarjını 0'la ve tekrar prizde fulle. Bu işlem pilin için sağlıklı olacaktır, onun dışında pil sağlılığının düşmesi için bir sürü sebep olabilir. Belki de kusurludur ona bir şey diyemem. Kullandığı adaptör FSP'nin adaptörüydü o da etkiliyor olabilir.