Excel 2007 WEB'den Bilgiyi Otomatik Almak

Daha fazla  
Excel'e internetteki bir bilgiyi otomatik olarak alabilir miyim ? Yani bir sitenin linkini yazdığımda o sitenin içindeki istediğim değerleri Excel'e otomatik olarak yazılmasını sağlayabilir miyim?

Excel'de WEB'den veri alma kısmını biliyorum ama benim girdiğim site orada hata veriyor.

Eğer bu dediğim Excel'de olmuyorsa bunu yapabileceğim başka programlar ve kodlamalar önerebilirseniz sevinirim. Bu bilgi bana çok lazım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kullandığım excel sürümü = Microsoft Excel 2007.

Yardım edebilecek kimse yokmu ?

Excel'de WEB'den veri alma kısmını biliyorum derken webdeki veriyi nasıl alıyorsunuz? Web servis mi kullanıyorsunuz yoksa HTMLe ait td, label gibi taglerden veri mi alıyorsunuz?
Ayrıca excele getirdiğiniz veri ne ki başka bir site linki yazınca hata veriyor? Aldığınız hata mesajı nedir? Son olarak birer tane çalışan link ve çalışmayan link vermelisiniz. Sonra bakalım ne yapabiliriz.

Benim bahsettiğim şey, aslında excel'in içinde olan bir özellik fakat bu özellik her sitede çalışmıyo, java'nın script hatasını veriyo, benim internetten hangi veriyi çekeceğimi soruyorsanız, benim steam de ortalama 100 kişilik csgo grubum var. Ben bu gruptaki en iyi performansa sahip olan 20 oyuncunun K/D oranlarını, HS oranlarını haftada 1 gruba yazmak istiyorum ve bunu yapabilmek için her seferinde 100 kişinin profilini internetten araştırmak çok zor bir durum olur.

Web sitesi de, örnek olarak benim csgo daki performans listem : CS:GO Stats

Yani bu verdiğim linkteki istediğim değerleri excel'e çekebileceğim Kodlama veya Program varmıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…