Excel açılırken nasıl arka planda başlatılır?

MistikBaykuş

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kimyager
RAM
8
SSD veya HDD modeli
Hdd
İşlemci
İntel Xeon
Merhaba arkadaşlar,
Benim iş yerinde kullandığım data analiz programı var. Ben bu programda raporlama yap dediğimde numunelerin sonucunu teker teker bir Excel dosyası oluşturup sonuçları oraya aktarıyor. Bunu yaparken Excel anlık olarak açılıp kapanıyor benim bilgisayar kullanmamı zorlaştırıyor. Bunu geriye atmamın bir yolu var mıdır? Önüme çıkmasın arkada açılıp kapansın. Farklı masaüstüler açtım masaüstü 1'de raporlamayı başlattım masaüstü 2'ye geçtim gene önüme çıktı. Video çektim arkadaşlar aşağıdaki linkte mevcuttur.

Video

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Window top most Control ile kullandığın programı en üste atıp kullanabilirsin. Açılan her bir uygulama arka plana geçecektir.

Window top most Control ile kullandığın programı en üste atıp kullanabilirsin. Açılan her bir uygulama arka plana geçecektir.

Kanka dediğin programı denedim 2 gün,
Excel öne gelmiyor fakat kullanmakta olduğum program odaktan çıkıyor fare imlecide kayıyor.
Bunun gibi başka programlar varmı?

Kanka dediğin programı denedim 2 gün,
Excel öne gelmiyor fakat kullanmakta olduğum program odaktan çıkıyor fare imlecide kayıyor.
Bunun gibi başka programlar var mı?

Pinme!, Always top var aklıma gelen. Bunları deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…