Excel açılmıyor

LazDrovya

Megapat
Merhabalar..
Sorunsuz olarak kullandığım Office uygulamalarında bugün itibari ile görseldeki gibi bir sorunla karşılaştım. Sadece Excel'i açmaya çalıştığımda "Excel son denemenizde başlatılamadı. Güvenli modda başlatarak, sorunu çözebilirsiniz ancak bu modda bazı işlevler kullanılamaz." diye bir ibare geliyor ve altında "güvenli modda çalıştırmak ister misiniz?" diye evet/hayır bulunan bir seçenek geliyor. Seçeneklerden hangisini seçersem seçeyim excel açılmıyor. Silip tekrar yükledim ancak bir sonuca varamadım. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Dosya Ekleri

• excellll.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 808
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba lazdrovya.
  1. Aşağıdakilerden birini yap. (işletim sisteminiz hangisiyse ondan başlayınız!)
    • Windows 10 çalıştıracaksanız, çalıştır kutusuna > tüm uygulamalar > Windows sistem > çalıştır yazın > çalıştır kutusuna Excel /safe yazın ve Tamam'a tıklayın.
    • Windows 8 çalıştıracaksanız, çalıştır kutusuna > /safe yazın ve Excel menüsünde çalıştır'a tıklayın.
    • Windows 7 çalıştır > programları ve dosyaları ara kutusuna Excel /safe yazın, ardından tamam'atıklayın.
  2. Sorun çözülürse, dosya > seçenekler > eklentiler'e tıklayın.
  3. com eklentileri'ne tıklayın ve git'e tıklayın.
  4. Listede tüm onay kutularını temizleyin ve Tamam'a tıklayın.
  5. Excel'i kapatın ve yeniden başlatın.

Eğer olmadıysa bilgisayarınızdan Excel'i kaldırın veya onarın olmadıysa kaldırıp Microsoft Store'den Excel yazarak tekrardan indirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediklerinizi denedim fakat sorun çözülmedi. Microsofttan indirdiğim office ise web üzernden çalışıyor ve masaüstü sürümü gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…