Daynakov Decapat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 Selam arkadaşlar, sorun şu: Gördüğünüz gibi satırlar arasında filtre var ve boşluk var ama ben kırmızı kutu içerisindeki 3 sayıyı alıp mavi yere yapıştırmak istiyorum. Sorun şu, satırlar arası boşluk olduğu için kopyala yapıştır yapmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2024
Selam arkadaşlar, sorun şu: Gördüğünüz gibi satırlar arasında filtre var ve boşluk var ama ben kırmızı kutu içerisindeki 3 sayıyı alıp mavi yere yapıştırmak istiyorum. Sorun şu, satırlar arası boşluk olduğu için kopyala yapıştır yapmıyor.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 27 Mart 2024 #2 CTRL'ye basılı tutarken farenin sol tuşu ile tek tek seçin ve ondan sonra kopyalayın, o zaman kopyalanacaktır.
CTRL'ye basılı tutarken farenin sol tuşu ile tek tek seçin ve ondan sonra kopyalayın, o zaman kopyalanacaktır.
Daynakov Decapat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 Reavenn dedi: CTRL'ye basılı tutarken farenin sol tuşu ile tek tek seçin ve ondan sonra kopyalayın, o zaman kopyalanacaktır. Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam yine sadece en üsttekini yapıştırıyor.
Reavenn dedi: CTRL'ye basılı tutarken farenin sol tuşu ile tek tek seçin ve ondan sonra kopyalayın, o zaman kopyalanacaktır. Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam yine sadece en üsttekini yapıştırıyor.