darkslayertr Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #1 Excel dosyalarım açılmıyor USB'den bilgisayarıma attığım Excel dosyalarını açmaya çalıştığımda hata veriyor, sizce ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2024
Excel dosyalarım açılmıyor USB'den bilgisayarıma attığım Excel dosyalarını açmaya çalıştığımda hata veriyor, sizce ne yapabilirim?
C Cestak Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 darkslayertr dedi: Excel dosyalarım açılmıyor USB'den bilgisayarıma attığım Excel dosyalarını açmaya çalıştığımda hata veriyor, sizce ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2187905 Eki Görüntüle 2187905 Eki Görüntüle 2187904 Genişletmek için tıkla... düzeltebildinmi? Artı 0 Eksi
darkslayertr dedi: Excel dosyalarım açılmıyor USB'den bilgisayarıma attığım Excel dosyalarını açmaya çalıştığımda hata veriyor, sizce ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2187905 Eki Görüntüle 2187905 Eki Görüntüle 2187904 Genişletmek için tıkla... düzeltebildinmi?
KS KS darkslayertr Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #3 Cestak dedi: Düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef. Artı 0 Eksi
C Cestak Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #4 darkslayertr dedi: Hayır maalesef. Genişletmek için tıkla... Sanırım bir zaman bende de aynı problem olmuştu. Uzantı da bi değişiklik yapıp excel in eski sürümlerinde açabilmiştim diye hatırlıyorum. Uzun zaman oldu o yüzden kesin konuşamıyorum ama uzantı değişip eski sürümlerde deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
darkslayertr dedi: Hayır maalesef. Genişletmek için tıkla... Sanırım bir zaman bende de aynı problem olmuştu. Uzantı da bi değişiklik yapıp excel in eski sürümlerinde açabilmiştim diye hatırlıyorum. Uzun zaman oldu o yüzden kesin konuşamıyorum ama uzantı değişip eski sürümlerde deneyebilirsin.