FadeXe Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Başlıkta yazdığım gibi, Excel formülleri ile çalışabileceğim bir alternatif ofis yazılımı arayışındayım, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2024
Başlıkta yazdığım gibi, Excel formülleri ile çalışabileceğim bir alternatif ofis yazılımı arayışındayım, yardımcı olursanız sevinirim.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.106 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #2 Formüllerle daha doğrusu Excel ile pek bir ilgim yok ancak OnlyOffice bayağı yeterli geliyor. Arayüzü Microsoft Office'e benzer ve uyumluluk sorunu yaratmıyor. Tüm araçlara tek arayüzden ulaşma sebebiyle güzel buluyorum.
Formüllerle daha doğrusu Excel ile pek bir ilgim yok ancak OnlyOffice bayağı yeterli geliyor. Arayüzü Microsoft Office'e benzer ve uyumluluk sorunu yaratmıyor. Tüm araçlara tek arayüzden ulaşma sebebiyle güzel buluyorum.
caged_gorillabas Centipat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 145 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 Ben bazen LibreOffice formullerini kullanıyorum, büyük oranda uyumlu: Kısa bir giriş: Calculating With Formulas Formuller listesi: Functions by Category Kullanacağınız formul destekleniyor mu diye buradan bakabilirsiniz.
Ben bazen LibreOffice formullerini kullanıyorum, büyük oranda uyumlu: Kısa bir giriş: Calculating With Formulas Formuller listesi: Functions by Category Kullanacağınız formul destekleniyor mu diye buradan bakabilirsiniz.