DarkSoulsssss Kilopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 342 21 Şubat 2023 #1 Excel programında aldığım bir hata var yardımcı olur musunuz?
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 21 Şubat 2023 #2 Ofis hesabınız paylaşımlı hesaplardan mı? Hani şu internette uygun fiyatlı satılan size mail ve şifre verdiklerinden bahsediyorum.
Ofis hesabınız paylaşımlı hesaplardan mı? Hani şu internette uygun fiyatlı satılan size mail ve şifre verdiklerinden bahsediyorum.
DarkSoulsssss Kilopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 342 21 Şubat 2023 #3 Evet yönetici hesabı oluyor ve o hesabın altın da çalışan ayrı personel hesapları. Yönetici personel hesabına yetki verdiği kadarı ile programlara erişim sağlıyor. 3 yıldır Online bir şekil de kullanıyorum bir sorun olmadı.
Evet yönetici hesabı oluyor ve o hesabın altın da çalışan ayrı personel hesapları. Yönetici personel hesabına yetki verdiği kadarı ile programlara erişim sağlıyor. 3 yıldır Online bir şekil de kullanıyorum bir sorun olmadı.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 21 Şubat 2023 #4 Hocam bende de bahsettiğiniz türde bir hesap var. Bağlanırken sıkıntı yaşıyorum. Normalde sıkıntı olmazdı. Galiba sunucular sorunlu.
Hocam bende de bahsettiğiniz türde bir hesap var. Bağlanırken sıkıntı yaşıyorum. Normalde sıkıntı olmazdı. Galiba sunucular sorunlu.