Excel köprü hatası

Merhabalar,

İş yerimde stokları ile beraber yaklaşık 3000 çeşit ürünü Excel ile kayıt altında tutuyorum. Bütün ürünlerin ayrı bir dosyada tek tek resimleri var ve her biri köprülü vaziyette. Yani herhangi bir ürünün üzerine tıkladığımda kurduğum köprü sayesinde ekrana ürünün resmi geliyor. Ancak yaklaşık 1 sene önce bir Windows güncellemesinden sonra (güncellemeyle alakası var mı bilmiyorum) bu köprüler bozuldu ve ürün ismine tıkladığımda resimler açılmaz oldu. Ürünün üzerine sağ tıklayıp köprüyü düzenle dediğimde resmin adresi" c:/kullanıcılar/itopya/appdata/tcs resim/..." olması gerekirken "c:/kullanıcılar/itopya/appdata/roaming/microsoft/appdata/TCS%20RESİM/... " adresine kaydığını görüyorum. Bu 3000 çeşit ürünü 2-3 kere tek tek tekrar köprüledim ancak her defasında bir müddet sonra bu durum tekrarlıyor. Elimden geldiğince açıklayıcı resimler koydum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    162,5 KB · Görüntüleme: 717
  • 2.jpg
    2.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 388
  • 3.jpg
    3.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 308
  • 4.jpg
    4.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 316
  • 5.jpg
    5.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 441
1: Seçenekler
2: Gelişmiş
3: Doğrudan hücre içinde düzenleme yapmaya izin ver
tikini kaldırıp denedinizmi

"Doğrudan hücre içinde düzenleme yapmaya izin ver" bölümü tikli. Tiki kaldırmamız mı gerekiyor?
"Doğrudan hücre içinde düzenleme yapmaya izin ver" bölümü tikli. Tiki kaldırmamız mı gerekiyor?

Yok hocam bu hiç olmadı. Hücreye çift tıklayıp yazı bile yazamıyorum bu şekilde :)

Dosya Ekleri

• ÇÖZÜM 1.jpg
    ÇÖZÜM 1.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 722
Son düzenleme:
1: Dosya
2: Seçenekler
3: Yazım Denetleme
4: Otomatik Düzeltme Seçenekleri
5: İnternet ve ağ yollarını köprü ile
Birde bu tiki kontrol edin.
Sorun düzellemesse Office kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin :)

Dosya Ekleri

• 1566302848983.png
    1566302848983.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 783
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı