Berat.xx56 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 413 26 Haziran 2023 #1 Daha önce hiç Excel kullanmadım tablo açacağım. Basmama rağmen tabloyu açmıyor. Lisanssız diye mi açamıyorum? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 76,6 KB · Görüntüleme: 34
Daha önce hiç Excel kullanmadım tablo açacağım. Basmama rağmen tabloyu açmıyor. Lisanssız diye mi açamıyorum?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Haziran 2023 #2 Öncelikle yeni kitap oluşturacaksın. Ardından üst sekme olarak "Ekle" kısmından tablo ekleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Öncelikle yeni kitap oluşturacaksın. Ardından üst sekme olarak "Ekle" kısmından tablo ekleyebilirsin.
KS KS Berat.xx56 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 413 27 Haziran 2023 #3 armas dedi: Öncelikle yeni kitap oluşturacaksın. Ardından üst sekme olarak "Ekle" kısmından tablo ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Boş çalışma kitabı olan kısmı diyorsanız basıyorum ancak sağ tıkla ekle yapmama rağmen bir tepki alamıyorum Artı 0 Eksi
armas dedi: Öncelikle yeni kitap oluşturacaksın. Ardından üst sekme olarak "Ekle" kısmından tablo ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Boş çalışma kitabı olan kısmı diyorsanız basıyorum ancak sağ tıkla ekle yapmama rağmen bir tepki alamıyorum